Jordi M. Sempere i Vicedo

Jordi M. Sempere i Vicedo

Per la serra i per la vall, trontolle amunt i avall.
----------
Les rutes, tracks o excursions que ací descric són el resultat d'una experiència subjectiva. En cap cas s'ha d'emprar com una guia i heu de llegir aquesta advertència abans de seguir cap track publicat al meu perfil. Heu d'entendre que la responsabilitat de seguir qualsevol excursió aquí publicada és vostra, no meva.
----------
Entenc la Muntanya (senderisme, trekking, etc.) com una activitat carregada de respecte i estima per la Natura. Res del que portem a la muntanya, la muntanya ho necessita. Ja saps: emporta't la merda per tirar-la en un contenidor al final de l'activitat.
----------
Empre aquesta aplicació amb una voluntat divulgativa. No es tracta de seguir un track «i prou», sinò d'intentar donar a coneixer l'entorn, per respectar-lo i cuidar-lo. Per tant, si vols gaudir de veritat, no poses música mentre camines, no parles fort i intenta passar el més desapercebut possible.
----------
Surt sol a la muntanya. I quan rarament surt en grup, ho faig amb un nombre molt reduït de senderistes (no més de 4, contant-me jo) Procureu fer el mateix. I no feu el dominguero, per favor. Domingueros, go home! ✊

Участник с января 2015

Премиум-участник