Isard

Isard

908

Vaig d’excursió des de fa més de cinquanta anys. Vaig fer de monitor i hi vam dur els fills i ara el net; tots van acampar abans de caminar i junts hem recorregut el país.
Amb el temps, els nois ens van passar al davant i, seguint-los, hem incorporat talabard i cordes, piolet i grampons, raquetes... Junts hem fet, dos cops, el repte dels cent cims de la FEEC i moltes de les grans rutes circulars del Pirineu (carros, cavalls, senda, torb ...).
Vaig començar a redactar ressenyes a http:\\bit.ly/Adojo com un recurs pels monitors del grup de muntanya dels fills i uso wikiloc per a completar la col.lecció. Tots els itineraris que penjo corresponen a enregistraments sobre el terreny però tots han estat editats per a eliminar ecos del GPS, errors de navegació, marrades...

Els tracks són una referència complementària. No us deixeu mai mapa, brúixola i informació metereològica. A la motxilla sempre hi duc aigua, menjar, roba d’abric, guants, lot, recanvi de bateries pel GPS, crema solar, navalla, una corda de 30 m, cintes, mosquetons i un rappelador... i tot, tot, ho he usat algun cop per un contratemps per salvar algun pas complicat.
Si no disposeu de formació feu-vos acompanyar d’un guia expert. Seguir un track de muntanya no és el mateix que trobar la casa de la iaia amb el GPS del cotxe.

Участник с апреля 2008

Premium Member