Isard

Isard

691

Vaig d’excursió des de fa més de cinquanta anys. Vaig fer de monitor i hi vaig dur els fills des del nèixer. Tots tres han acampat abans de caminar i junts hem recorregut el país. Aviat els nois van passar al davant i, seguint-los, hem incorporat talabard i cordes, piolet i grampons, raquetes... Junts hem fet, dos cops, el repte dels cent cims de la FEEC i moltes de les grans rutes circulars del Pirineu (carros, cavalls, senda, torb ...).

Vaig començar a recollir ressenyes a http://excursionsadojo.blogspot.com com un recurs pels monitors del grup de muntanya on anaven els fills uso wikiloc per a completar la col.lecció.

Tots els itineraris que penjo corresponen a enregistraments sobre el terreny però tots han estat editats per a eliminar ecos del GPS, errors de navegació, marrades...

Els tracks són una referència complementària. No us oblideu mapa, brúixola i informació metereològica. Si no disposeu de formació feu-vos acompanyar per un guia expert. Seguir un track de muntanya no és el mateix que trobar la casa de la iaia amb el GPS del cotxe.

Jo sempre hi duc a la motxilla aigua, menjar, roba d’abric, guants, lot, recanvi de bateries pel GPS, crema solar, navalla, una corda de 30 m, cintes, mosquetons i un rappelador... i tot, tot, ho he usat algun cop per a salvar algun pas complicat.

Участник с апреля 2008

Premium Member