-
-
686 м
11 м
0
21
43
85,61 км

Просмотрено 2656 раз, скачано 93 раз

рядом с Vilanova i la Geltrú, Catalunya (España)

Volta iniciàtica dels ciclistes locals, amb un recorregut molt equilibrat, ja que la primera meitat és amb tendència a pujar i la resta pràcticament de baixada.
Surt de Vilanova i la Geltrú per la carretera de l'Arboç (BV-2115), al cap d'uns 5 Km. entra a la vall del riu Foix i el va seguint fins a Castellet on es dirigeix a l'Arboç. Continua fins a Banyeres i a la sortida del poble, agafa a la dreta, la TV-2122 que porta a St. Jaume dels Domenys passant per Lletger i Cornudella. A St. Jaume gira a la dreta i per la TP-2442 puja "Les Ventoses", port d'uns 7 Km de pendent no excessiva però mantinguda i sense cap descans, amb magnífiques vistes. Uns 2 Km de baixada porten al trencall d'Aiguaviva i continua per la T-244 que passant pel Pla de Manlleu i la bonica Vall de l'Infern, arriba als Ranxos de Bonany i enllaça amb la TV-2441, que la segueix també per la dreta i porta a Pontons, Torrelles de Foix i St. Martí Sarroca. A partir de St. Martí Sarroca, deix les tranquil·les carreteres interiors i per unes llargues rectes, entra a Vilafranca del Penedès per agafar la carretera C-244, que porta a Vilanova passant per Canyelles.
Ruta molt tranquil·la excepte els primers 5Km i el tram de St. Martí Sarroca a Vilafranca que són força desagradables pel trànsit abundant amb manca de voral.
Decembre 2011: Enllestides les obres, de Vilafranca a Vilanova s'ha de seguir les indicacions de Castell d'Olerdola, Viladellops, Canyelles.

1 комментарий

  • Фото kevin19

    kevin19 20.12.2020

    Ruta preciosa y perfectamente explicada. Gracias!!!

Вы можете или этот маршрут