ArturLS

Время  5 часов 32 минут

Координаты 2194

Загружено 27 октября 2014 г.

Записано октября 2014

 • Оценка

   
 • Информация

   
 • Легко следовать

   
 • Пейзаж

   
-
-
594 м
70 м
0
15
29
58,99 км

Просмотрено 2135 раз, скачано 136 раз

рядом с Olot, Catalunya (España)

(CAT) Aquesta ruta és realment fantàstica. Pel seu recorregut ho pot fer tota la família, només és la longitud d'ella la que pot limitar. Per això la catalogo com a moderada.

S'inicia a l'estació del Bus d'Olot i travessem el centre per ràpidament arribar al marge del riu Fluvià en un espectacular passeig que ens condueix directament a la via. Cal esmentar que està molt bé senyalitzada.

Des d'Olot fins a arribar al Coll d’en Bas, la tendència és de pujada però pràcticament no es nota doncs el percentatge és baix. Travessarem les Preses i Bas. És passada aquesta població on el desnivell positiu augmenta lleugerament fins a arribar al Coll de’n Bas. No hi ha dificultat a pujar-ho doncs el desnivell no és molt, i es va per asfalt que pertanyia a un tram de l'antiga carretera (ara abandonat) i sense tràfic. A més, al principi de la pujada (wp10) hi ha un Bar/ Restaurant on podem prendre alguna cosa per pujar-la millor ;).

Una vegada hem creuat el Coll, ja tot és baixada o pla. A excepció d'una petita pujada que hi ha sortint d'Anglés, però gens destacable.

La via travessa llocs preciosos com podreu veure en les fotos i el vídeo. Al principi acompanya al riu Fluvià per després, fer-ho amb el riu Ter.

M'aturo a dinar en el wp10, però altres ciclistes m'han comentat que es menja molt bé també a Les Planes d'Hostoles. Ho he marcat amb el wp “Restaurant”. ;)

En el tram que va d'Anglés fins a Bescanó, la via transcorre molt prop de la carretera perdent una mica del seu encant però després, es torna a endinsar en boscos de plataners i que a través de camps de cultiu, arribar a Girona. Només queda creuar una petita part d'ella per carril bici o vorera i així arribar a l'estació de la Renfe i del bus de Girona.


(ES) Esta ruta es realmente fantástica. Por su recorrido lo puede hacer toda la familia, sólo es la longitud de ella la que puede limitar. Por eso la catalogo como moderada.

Se inicia en la estación del Bus de Olot y atravesamos el centro para rápidamente llegar al margen del río Fluvià en un espectacular paseo que nos conduce directamente a la vía. Hay que mencionar que está muy bien marcada.

Desde Olot hasta llegar al Coll d’en Bas, la tendencia es de subida pero prácticamente no se nota pues el porcentaje es bajo. Atravesaremos les Preses y Bas. Es pasada esta población donde el desnivel positivo aumenta ligeramente hasta llegar al Coll de’n Bas. No hay dificultad en subirlo pues el desnivel no es mucho, y se va por asfalto que pertenecía a un tramo de la antigua carretera (ahora abandonado) y sin tráfico. Además, al principio de la subida (wp10) hay un Bar/ Restaurante donde podemos tomar algo para subirla mejor ;).

Una vez hemos cruzado el Coll, ya todo es bajada o llano. A excepción de una pequeña subida que hay saliendo de Anglés, pero nada destacable.

La vía atraviesa lugares preciosos como podréis ver en las fotos y el vídeo. En un principio acompaña al río Fluvià para luego, hacerlo con el río Ter.

Yo he parado a comer en el wp10, pero otros ciclistas me han comentado que se come muy bien también en Les Planes d’Hostoles. Lo he marcado con el wp “Restaurant”. ;)

En el tramo que va de Anglés hasta Bescanó, la vía transcurre muy cerca de la carretera perdiendo algo de su encanto pero luego, se vuelve a adentrar en bosques de plataneros y que a través de campos de cultivo, llegar a Girona. Sólo queda cruzar una pequeña parte de ella por carril bici o acera y así llegar a la estación de la Renfe y del bus de Girona.
фото

1

Provisioning

10

фото

11

фото

12

фото

13 14

фото

15

Река

16

фото

18

фото

19

фото

2

фото

21

Река

22

фото

23

Waypoint

3

фото

4

фото

5

фото

6

фонтан

7 8

Waypoint

Gorga

Provisioning

Restaurant

6 комментариев

 • Фото Puigi

  Puigi 02.11.2018

  Я был на этом маршруте  проверенный  Посмотреть еще

  Molt recomendable.

 • Фото ArturLS

  ArturLS 02.11.2018

  Moltes gràcies Puigi per comentar !!

 • omas 03.11.2019

  Alguna manera de tornar a olot?

 • Фото ArturLS

  ArturLS 03.11.2019

  Amb el bus que surt de l'estació de Girona.
  Poden portar alguna bici. Millor truca abans per confirmar

 • Фото Eduardo. V

  Eduardo. V 10.11.2019

  Hola, muchas gracias por compartir esta ruta, me gustaría hacerle una pregunta tenemos una de montaña y otra bici de paseo, está rota se puede hacer con bicicleta de paseo?
  Gracias

 • Фото ArturLS

  ArturLS 11.11.2019

  Hola. Si, todo es camino ancho i se puede hacer tranquilamente con bici de cicloturismo

Вы можете или этот маршрут