Время  5 часов 17 минут

Координаты 11376

Загружено 6 апреля 2021 г.

Записано апреля 2021

-
-
262 м
213 м
0
11
23
45,5 км

Просмотрено 24 раз, скачано 1 раз

рядом с Mollerussa, Catalunya (España)

Segona Jornada – Mollerussa-Balaguer

Punt de Sortida: Mollerussa
Punts de pas de la Ruta:
Mollerussa, Vila-sana, Estany d’Ivars, Sèquia Segona, Castell del Remei, Sèquia de Boldú, Linyola, Canal Auxiliar, Balaguer.
Allotjament: hotel Balaguer

En primer lloc, comentar que aquesta ruta ha estat feta amb dues nenes de 9 i 12 anys. Caldrà tenir-ho present ja que les quatre jornades, tot i tenir un desnivell positiu acumulat molt baix, superen els 40 quilòmetres cadascuna (44, 45, 48 i 39 km). A nivell tècnic no hi ha cap tipus de dificultat, per tant, ens trobem davant d’una ruta perfecta per fer cicloturisme familiar amb infants.
El recorregut ha seguit, amb algunes petites variants, la proposta de ruta dels Pedals del Canal d’Urgell. El punt d’inici es pot fer en moltes altres poblacions. El fet de triar les Borges Blanques ha estat purament logístic i per disponibilitat dels hotels on ens hem allotjat cada dia.
El nombre de jornades es pot escurçar en funció de la capacitat física del grup, fins i tot hi ha gent que la fa en un sol dia.
Al llarg de la ruta, anirem pedalant pels diferents trams del Canal d’Urgell, les diverses sèquies i també camins rurals entre camps de fruiters. Gaudirem de molta tranquil•litat i podrem observar moltes espècies d’aus i animals. Cal destacar el pas per l’Estany d’Ivars – Vila-sana per la seva bellesa. També passarem per poblats i necròpolis ibèriques com la d’Almenara, el Molí d’Espígol o la Fortalesa dels Vilars.
Recomano sobretot fer la ruta en els mesos de Març o Abril, ja que trobarem el paisatge encara verd i els camps florits. Els mesos d’estiu son extremadament calorosos i el paisatge perd atractiu.
En general és una zona poc turística, majoritàriament agrícola, amb poques places hoteleres, per tant, caldrà tenir-ho en compte a l’hora de reservar l’allotjament. Durant la ruta, aneu ben proveïts d’aigua i no us refieu de trobar fonts o botigues en els pobles més petits.
Маршрутная точка

2-Balaguer-Allotjament-Hotel balaguer

Маршрутная точка

2-Canal Auxiliar D'Urgell

Маршрутная точка

2-Canal de Sió

Маршрутная точка

2-Castell del Remei

Маршрутная точка

2-Cicles Perna

Маршрутная точка

2-Estany d'Ivars-Vila-sana

Маршрутная точка

2-Linyola

Маршрутная точка

2-Mirador

Маршрутная точка

2-Sèquia de Boldú

Маршрутная точка

2-Sèquia Segona

Маршрутная точка

2-Sèquia Segona b

Маршрутная точка

2-Vila-sana

Комментарии

    Вы можете или этот маршрут