T3.Vili

Координаты 816

Uploaded 25 октября 2015 г.

-
-
581 m
75 m
0
15
30
60,69 km

Просмотрено 1058 раз(а), скачено 1 раз(а)

рядом с Óbuda, Budapest (Magyarország)

Óbuda- Budakalász - Pomáz - PIlisszentkereszt - Kakas-hegy- Két ükkfa-nyereg - Malom-völgy - Pilismarót - Esztergom. Vonattal haza. Nagyszerű őszi napsütésben, csodálatos fények és színek között csorogtunk le a Két-bükkfa-nyeregtől.
Innen videóztam is a sisak-kamerával végig az ereszkedés alatt egészen Pilismarótig (a két felvétel majdnem 6 GB - nem siettünk)
Nem egyforma sebességgel gyűrjük az emelkedőt.
A Kakas-hegyi elágazás, Pilisszentkereszt fölött.
Két-bükkfa-nyereg. Elágazás Dobogókő, illetve Esztergom felé, valamint zárt erdészeti út fel a Pilis-tetőhöz. Sok kiránduló itt parkol. Pilismarótig már lefelé vezet az út. Visszaöltöztünk, jót ettünk, kamera bekapcsol és indulhat a csorgás!
A Malom-völgyi ereszkedés közben többször megálltunk fényképezni, nézelődni a szép időben.
Pilismarótra leérve a 11.sz. főút előtt könnyítettünk a ruházaton. Az országúti sebességhez már tekerni kell.
Búbánatvölgy - Esztergom "külterület". A Vadkacsa bisztóban Kávé+Unicum+Soproni Démon. Csupa fekete, és keserű. (Az Unicum nem tetszett, túl édes és "selymes" volt, az íze sem igazi). A környezet viszont szép.
Újra a Duna mellett. A túlpart szlovák terület.
Esztergom
Esztergom, vasútállomás. Láttuk kiindulni a vonatot. Maradt egy óránk a következőig, ami sok a jegyvásárláshoz! :) Ejtőzés a napon és az elvesztett folyadék pótlása alatt múlik az idő! Régen esett ilyen jól csapolt sör és itt már igazi volt az Unicum is!

Комментарии

    You can or this trail