Скачать
Jaybrad

Расстояние

9,97 км

Набор высоты

420 м

Техническая сложность

Низкая

Потеря высоты

420 м

Макс. высота

37 м

Trailrank

61

Мин. подъем

-32 м

Тип маршрута

Круговой

Время

3 часов 23 минут

Координаты

809

Загружено

13 февраля 2016 г.

Записано

февраля 2016
Будьте первым, кто выразит признание
Поделиться
-
-
37 м
-32 м
9,97 км

Просмотрено 2315 раз, скачано 67 раз

рядом с Feijenoord, Zuid-Holland (Nederland)

Begin de wandeling vanaf metrostation Rijnhaven en loop Katendrecht op, na theater Walhalla rechtsaf de Rijnhavenbrug over naar de kop van zuid.
Wanneer je fit genoeg bent kun je ook eerst doorlopen naar het 3e Katendrechtse hoofd om een bezoek te brengen aan de SS Rotterdam, heen en terug is het ongeveer 1 Km extra. Een aantal gedeelten van de SS Rotterdam zijn vrij te bezoeken.
Koffie met appeltaart bij hotel New York, niet heel goedkoop maar wel heel lekker.
Dan via de Erasmus brug ook wel de zwaan genoemd de maas oversteken en aan de overkant rechtsaf de boompjes op.
Daarna de verlengde Willemsbrug over, als je bijna aan de overkant bent kun je links in de wijnhaven het drijvende hotel H2otel zien liggen.
Steek de Blaak over en bekijk de Markthal vanbinnen met haar vele kraampjes en winkeltjes, een lekker bakkie bij Jamie's Italian en bewonder daarna de vele bezienswaardigheden die in Rotterdam allemaal een passende bijnaam krijgen.
Via de Kubuswoningen lopen we via het haringvliet door de adimraliteiskade, over de admiraliteitsbrug terug naar de oever van de Maas.
Aan de overkant zie je het kantoor van Unilever en de fabriek waar Calvé en Blue Band gemaakt wordt.
We steken de Maas over via de Willemsbrug en belanden zo op het Noordereiland en steken weer het water over via de Koninginnebrug met links uitzicht op de Hef, of Koningshavenbrug.
Aan de overkant aangekomen zijn we op de kop van Zuid of is het Feijenoord en bezoeken het Vrij Entrepot om daarna via de binnenhaven weer terug te lopen naar het beginpunt.
Фото

Binnenhaven

Информация

Consulaat Frankrijk

Consulaat Frankrijk Admiraliteitskade 50 3063 ED, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland 10-2725424
Фото

De Compagnie

Woongebouw "De Compagnie"
Мост

De Hef of Koningshavenbrug

De Hef (officiële naam Koningshavenbrug) is een buiten gebruik gestelde spoorweghefbrug over de Koningshaven in Rotterdam, die het Noordereiland scheidt van de wijk Feijenoord. De brug vormde deel van de spoorlijn Breda - Rotterdam. De twee brugdelen aan de oevers stammen uit 1878. Het middengedeelte was oorspronkelijk een draaibrug. Dit was echter een forse hindernis voor de scheepvaart. In de smalle doorvaart voeren meerdere schepen zich vast, in 1918 voer het Duitse schip 'Kanderfels' zelfs compleet tegen de pijler. Dit laatste ongeval gaf de doorslag voor de aanleg van een hefbrug ter vervanging van de draaibrug.
Фото

De Markthal

De Markthal in de Stadsdriehoek in Rotterdam, ontworpen door MVRDV Architecten in Rotterdam.
Мост

Uitzicht op de Zwaan

Мост

De Zwaan, of Erasmus brug.

Фото

Entrepot

Фото

Het Potlood

Het Potlood Kolk 90 3011 MD Rotterdam Nederland De Blaaktoren is een woontoren aan de Binnenrotte bij de Blaak in Rotterdam. Aan het opvallende puntvormige dak ontleent het gebouw zijn meer bekende bijnaam "Het Potlood".
Фото

Het Putdeksel of De Fluitketel

De opgave van de architect was een station te ontwerpen dat ondanks de complexe lay-out voldoende oriëntatiepunten zou bieden aan de reizigers. Om daar in te voorzien bedacht hij een opvallende constructie boven de grond dat ook op veel plaatsen van onder de grond zichtbaar en herkenbaar is. Het ziet er uit als een vliegende schotel met een diameter van 35 meter. Sommigen vinden het meer weg hebben van een verwelkte zonnebloem of een fluitketel en de Rotterdammers zelf gebruiken soms de minder vleiende naam 'het putdeksel'.
Фото

Hotel New York

Hotel New York - Hotel Koninginnenhoofd 1 3072 AD Rotterdam Nederland +31 10 439 0500 Het Hotel New York op de Wilhelminapier in Rotterdam is een hotel, gevestigd in het voormalige directiegebouw van de Holland-Amerika Lijn. Het hotel werd geopend in 1993.
Мост

Zicht op de Ibisbrug

Фото

Inntel Hotel

Inntel Hotels Rotterdam Centre - Hotel Leuvehaven 80 3011 EA Rotterdam Nederland Hoogte: 49 m Geopend: 2006 +31 10 413 4139 inntelhotelsrotterdamcentre.nl
Фото

Kantoorgebouw Het Witte Huis

Kantoorgebouw Het Witte Huis 3011 WB, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Фото

Koninginnebrug

Фото

Kraan 42

Zoals deze kraan staan er nog een aantal rond deze haven.
Фото

Kubus woningen

Kijk-Kubus Kolk 70 3011 MD, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland 10-4142285
Храмовая архитектура

Laurenskerk

Laurenskerk Grotekerkplein 27 3011GC Rotterdam Nederland De Grote of Sint-Laurenskerk, vaak kortweg Laurenskerk genoemd, is een gotische kerk in Rotterdam. Ze is het enige overblijfsel van het middeleeuwse Rotterdamse stadscentrum.
Фото

Maasboulevard zicht kantoorpand de Brug van Unilever.

Unilever / Calvé en Blue Band Kantoorpand de Brug, Nassaukade, Rotterdam, Nederland
Метро

Metro-Rijnhaven

Metro-Rijnhaven 3072 JE, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Фото

Monument de Boeg

De Boeg is een oorlogsmonument in Rotterdam. Het herdenkt de 3500 opvarenden van Nederlandse koopvaardijschepen die in de Tweede Wereldoorlog het leven verloren. Het monument van Fred Carasso werd op 10 april 1957 door prinses Margriet onthuld op de hoek van de Boompjes en de Leuvehaven. De 46 meter hoge aluminiumconstructie symboliseert een boeg in de betonnen golven. Later, op 15 juli 1965 werd een 8 meter hoge bronzen beeldengroep aan het monument toegevoegd: een roerganger, drie zeelui en een verdronkene. Aan de zijkant is de tekst: "Zij hielden koers" aangebracht.
Фото

Nieuw achter Oud

Rijnhaven Z.Z. Het oude Katendrecht word hoe langer hoe verder afgebroken en vervangen door moderne en frisse bouwwerken.
Информация

Pakhuis de Vijf Werelddelen

Pakhuis de Vijf Werelddelen 3071 AX, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Мост

Rijnhavenbrug

Voetgangersbrug over de Rijnhaven verbind Katendrecht met de kop van Zuid.
Фото

Spoorweghaven en de Compagnie

Паром

SS Rotterdam

Информация

Villa Zebra

Фото

Theater Walhalla

Kantine Walhalla - Theater Veerlaan 11 3072 AN Rotterdam Nederland +31 10 215 2276
Паром

Water Taxi

Мост

Willemsbrug

Фото

World Port Centre

Port of Rotterdam Authority - Transport Wilhelminakade 909 3072 AP Rotterdam Nederland +31 10 252 1010 portofrotterdam.com
Фото

Zicht op de binnenhaven

Фото

Zicht op de Paperclip

Deze woningen zijn in de vorm van een soort paperclip opgesteld, vandaar de bijnaam, zoals alles hier in Rotterdam een bijnaam heeft. Zelden worden de dingen hier bij hun officiele naam genoemd.
Мост

Zicht op de Zwaan.

Фото

Zicht op Rijnhaven etc.

Комментарии

    Вы можете или этот маршрут