Скачать

Расстояние

8,88 км

Набор высоты

69 м

Техническая сложность

Низкая

Потеря высоты

69 м

Макс. высота

436 м

Trailrank

59

Мин. подъем

382 м

Тип маршрута

Круговой

Время

2 часов 10 минут

Координаты

977

Загружено

5 мая 2019 г.

Записано

апреля 2019
Будьте первым, кто выразит признание
Поделиться
-
-
436 м
382 м
8,88 км

Просмотрено 327 раз, скачано 10 раз

рядом с Roda de Ter, Catalunya (España)

Una passejada sense desnivell per estirar les cames amb una bona colla, tota vegada que els camins son amples i permeten fer-la petar.

Deixem el cotxe sota el pont nou de Roda de Ter i només baixar ja tenim la resclosa de Can potabella davant. La veritat és que el riu Ter baixa cabdalós aquests dies i és molt bonic. Seguim el cami de Malars fins a la fàbrica de Can Salamí, on la curiositat ens mata i entrem a l'edific on es regulava l'entrada de l'aigua per fer electricitat. Curiosament no hi ha desnivell per fer un salt d'aigua, de manera que suposem que l'electricitat la feien a partir del corrent de l'aigua. La resclosa està feta pols. Cal fer contar que el riu que tenim davant no es el Ter sinó que aquí ja és el Gurri que anirem remuntant de mica en mica.

Arribem al a palanca de Malars però no podem creuar ja que està tancada amb una reixa. Seguim un poc més i creuem el riu Gurri per entrar dins de la colònia de Malars on hi ha l'església de la Sagrada Família. Aquesta església és de principis del segle XX i d'estil neoromànic i la veritat és que en un altre lloc seria molt interessant. Malauradament està a les portes de la colònia abandonada de Malars a la que no hem accedit però a la que tenim moltes ganes d'examinar.

Ens enfilem fins a Can Puig-Oriol i arribem fins el CAstell de Vilagelans, un casal fortificat del segle XVI molt bonic, amb una capella fora de planta romànica anomenada Santa Fe. Desfem el camí per agafar la pista que ens portarà fins el pont del pla on creuarem el riu Gurri i per sota el mas Pladelasala ens dirigirem a la carretera de Vic que creuarem.

Tot baixant ens dirigirem a la Blava, la fábrica textil on hi va treballar en Miquel Martí i Pol per observar que malgrat els esforços de l'ajuntament de Roda de TEr, tot continua igual de d'abandonat. Tot i així hem de dir que el lloc té la seva gràcia.

I sortint de la Blava ja agafem el passeig que, creuant per sota el pont vell, ens portarà sota el pont nou on podrem trobar el cotxe novament.
Маршрутная точка

CAN SALAMI

Foto de Can Salami
Храмовая архитектура

ESGLÉSIA DE LA SAGRADA FAMÍLIA

Foto de la Sagrada Família
Храмовая архитектура

CAPELLA DE LA SANTA FE

Foto de la capella de la Santa Fe
Замок

CASTELL DE VILAGELANS

Fotos del castell
Мост

PONT DEL PLA

Foto des del pont del Pla
Маршрутная точка

LA BLAVA

Fotos de la Blava

Комментарии

    Вы можете или этот маршрут