Координаты 94

Uploaded 27 июля 2014 г.

-
-
17 m
3 m
0
0,8
1,7
3,36 km

Просмотрено 737 раз(а), скачено 5 раз(а)

рядом с  Fort Pienc, Catalunya (España)

El parc de la Ciutadella actual ocupa els terrenys de la ciutadella que ordenà construir Felip V per dominar Barcelona i Catalunya després de la Guerra de Successió.

Les Corts sortides de la revolució del 1868 van aprovar la llei per la propietat dels terrenys de la fortalesa passava a l'ajuntament a condició de construir jardins, pagar l'enderroc i la construcció de casernes en substitució. De la fortalesa restaren només els principals edificis interns : la capella, el Palau del Governador actualment, un institut d'ensenyament secundari i l'Arsenal, que fou convertit en Palau Reial i en seu del Parlament de Catalunya.
construït arran de l'Exposició Universal de 1888 i era la porta d'accés al recinte firal
alcalde de Barcelona durant l'Exposició de 1888
Nom popular que rep l'edifici modernista construït el 1887-1888 com a Cafè-Restaurant per a l'Exposició Universal de 1888 per Lluís Domènech i Montaner. L'any 1920 allotjà el Museu de Zoologia de Barcelona, un dels quatre pilars del Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Homenatge a l'Exposició Universal de 1888
construcció típica del siglo XIX I principiS del siglE XX, ubicada en un parc, para concerts a l'aire lliure.
Es una font ornamental amb recirculació d’aigua i aportació d’aigües freàtiques. i un templet accessible als visitants. Va ser dissenyada per Josep Fontserè el 1875, com a part del disseny del parc de la Ciutadella, i inaugurada l’any 1881. Va tenir Antoni Gaudí d’ajudant, a qui s’atribueixen les rocalles de la cascada i alguns motius decoratius.Després d’inaugurar-la, s’hi van col·locar els elements escultòrics de diversos artistes catalans de final del segle XIX. L’element central és el Naixement de Venus, i al capdamunt del conjunt hi ha La quadriga de l'Aurora, també de quatre grups de genis, dues faunes i la figura d’Eros.
Llac d domina l’esplanada del parc que està envoltat d’una vegetació força rica on conviuen diverses espècies d’aus Disposa d’un servei de lloguer de petites embarcacions a rem.
Reproducción a escala natural de un mamut, hecha de piedra, que mide 3,5 metros de altura y 5,5 metros de largo.
Antiga plaça de Armas de la ciutadella militar edificada per Felip V, on esta la replica del Desconsol de J.LLIMONA
Antic arsenal de la Ciutadella aixecada per ordre de Felip V per assegurar-se el domini de Barcelona. A primers de segle l'Ajuntament acordà de convertir l'antic arsenal de la Ciutadella en palau reial, despres en Museu Municipal d'Art. El 14 d'octubre de 1932 l'Ajuntament de Barcelona cedí el palau perquè fos la seu del Parlament. El 26 de gener de 1939, arran de l'entrada a Barcelona de les tropes del general Franco, el Palau del Parlament esdevingué caserna. El 1945 hi fou instal·lat el Museu d'Art Modern i, posteriorment, el Gabinet Numismàtic i la Biblioteca dels Museus d'Art. Com a símbol de la sanció imposada a tot un poble, el Saló de Sessions fou clausurat i durant trenta-set anys s'impedí que ningú hi entrés.
És un dels edificis que resten de la antiga ciutadella militar del segle XVIII.,
Construït entre els anys 1716 i 1748 formava part de la la fortalesa erigida a l'antic barri de la Ribera per ordre de Felip V. Es va encarregar del projecte l'enginyer militar flamenc Pròsper de Verboom (1665-1744), el qual en va ser també el primer governador. De tot el conjunt originari, avui dia només resten els tres edificis que flanquegen la Plaça d'Armes del Parc: el Parlament, la Capella i l'Institut Verdaguer, tots tres d'estil neoclàssic francès.
Joan Prim i Prats,, comte de Reus fou un militar i polític progressista català. President del Govern assesinat el 27 de novembre de 1870.
La dama del paraigua és un símbol del Parc de la Ciutadella i del Zoo de Barcelona
El Museu Martorell és un museu de geologia. Inaugurat el 1882, va ser el primer edifici construït a Barcelona amb la finalitat de ser un museu públic.
Arxiu històric que conté el fons documental de les institucions de l'antiga Corona d'Aragó i actualment conté, a més, d'altres fons històrics
El Palau de Justícia de Barcelona és un edifici centenari que va ser construït el 1908
Antiga Central Tèrmica Vilanova.

Комментарии

    You can or this trail