Скачать
ariadna_cort
34 1 19

Расстояние

15,23 км

Набор высоты

45 м

Техническая сложность

Низкая

Потеря высоты

49 м

Макс. высота

28 м

Trailrank

60

Мин. подъем

7 м

Тип маршрута

Круговой

Координаты

330

Загружено

29 октября 2017 г.
Будьте первым, кто выразит признание
Поделиться
-
-
28 м
7 м
15,23 км

Просмотрено 475 раз, скачано 19 раз

рядом с Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine (France)

En aquesta ruta presentem diferents punts icònics de la ciutat, com serien monuments, esglésies o espais naturals.
Primerament ens endinsarem en el paisatge natural que ens ofereix el jardí de les Dames de la Foi, jardí del segle XIX de tradició anglesa, construït en una antiga propietat privada de 8000 m2 i constituït per roures i lledoners molt vells. Tot seguit, veurem la gran Maison Saint Louis Beaulieu i la famosa Porte d'Aquitaine. A continuació, farem un petit recorregut pel Musée d'Ethnographie, i al finalitzar, ens dirigirem cap al Théâtre Le Victoire, on visualitzarem un petit curtmetratge francès. Després d’endinsar-nos una mica en el cinema de la zona, disposarem a dirigir-nos cap al Musée d´Aquitaine on gaudirem d’una gran recerca de documents i elements relacionats amb la història d’Aquitània i Bordeus, des de la prehistòria fins a l'època contemporània.
Per tal de que els turistes puguin gaudir de la meravellosa gastronomia francesa, indiquem un dels restaurants més coneguts de Bordeus, Le Bistro du Musée. Un cop ja enfonsats en la gastronomia local, els turistes es dirigiran cap al Château du Hâ, una antiga fortalesa situada al Palau de Justícia i l’escola Nacional del Poder Judicial de Bordeus. El Fort va ser construït per al rei Carles VII, i les dues torres que té figuren com monuments històrics. Acabada la visita pel castell, ens esperarà un guia turístic que ens portarà al Musée des Beaux-Arts de Bordeaux i al Musée des Arts décoratifs et du Design, perfectes museus per joves estudiants de belles arts. Un cop finalitzades les visites als dos museus, els turistes tindran un període de temps lliure on recomanem la visita de La Toque Cuivrée, una botiga on es venen els famosos canelés, petits trossos de pa de pessic típics de la ciutat de Bordeus, o el gran Centre Commercial “Les Grands Hommes”, situat al cor del “Triangle Daurat” entre els carrerons de Tourny, Clemenceau i Intendance, característic per la seva arquitectura.
Un cop finalitzat el temps lliure, continuarem amb la nostra ruta i ens dirigirem cap a l’església de Notre-Dame, construïda a finals del segle XVII a la ciutat de Bordeus, situada a la Place du Chapelet de la rue Mably. L’església figura com a monument històric, juntament amb el seu òrgan, i posseeix una acústica notable, per aquest motiu acull un gran nombre de concerts. A continuació, anirem a la Place des Quinconces, una de les places més grans d’Europa (amb una superfície de 120.000 m2 aproximadament). Es va construir l’any 1820 a la ubicació de Château Trompette, amb l’objectiu d’evitar una rebel•lió contra la ciutat. Va adoptar la forma que té actualment l’any 1816, i els arbres es plantaren disposats en quincuncis, és a dir, adoptant la figura del nombre 5, d’aquí ve el nom de la plaça. A més, en aquesta plaça trobarem el monument aux Girondins.
Poc després, seguirem la nostra ruta cap a l’ Impasse Victoire Américaine, 11, on es troba l’estàtua de Carle Vernet, un famós pintor francès dibuixant i litògraf.
Per finalitzar amb els museus, farem una visita al Muséum d'Histoire naturelle, un museu d’història natural situat al departament de Gironde, a la regió de Nova Aquitània (Bordeus). Compta amb una de les primeres col•leccions públiques fetes després de la Revolució Francesa, creades a partir de rics gabinets privats d'història natural, reflexions sobre la passió de l'aristocràcia i la gran burgesia per la ciència.
Acabada la visita, ens esperarà un autocar que ens portarà en direcció a Basilique Saint-Seurin, una església catòlica de l’època medieval construïda a partir del segle XI, tot i ser fundada cinc segles abans. A més, està classificada com a monument històric de França. Seguidament, l’autocar ens portarà al famòs Parc Bordelais, la zona natural més gran que hi ha a Bordeus, situada al districte de Caudéran. Es va dissenyar com a passeig públic del segle XIX. (Està format per 28 hectàrees i aproximadament 3000 arbres, dels quals 1000 tenen més d’un segle d’antiguitat).
Finalment els turistes seran portats al lloc de partida, Rue de Ségur.
(Lloc de partida: Rue de Ségur) --> 8:00h
(Lloc on acaba la ruta: Rue de Ségur) --> 20:30h

Посмотреть еще external

Дерево

Dames de la Foi Garden

Jardí del segle XIX de tradició anglesa, construït en una antiga propietat privada de 8000 m2 i constituït per roures i lledoners molt vells.
Храмовая архитектура

Maison Saint Louis Beaulieu

La Maison Saint Louis Beaulieu és la casa diocesana de l'Església catòlica de Gironde.Té un entorn excepcional perfecte per organitzar esdeveniments artístics i culturals. El claustre i la capella tenen una capacitat per a més de 200 persones, en els quals es realitzen concerts d'orquestres, quartets i solistes. La serenitat del lloc i la meravellosa acústica del claustre fan de l'Espace Beaulieu una de les escenes més belles de Bordeus.
Памятник

Porte d'Aquitaine

La Porte d'Aquitaine és una porta situada a la plaça de la Victòria a l'entrada del carrer Sainte-Catherine, Gironde. Es tracta d'un monument del segle XVIII, originalment flanquejat per finestres laterals que van marcar una entrada simbòlica.
Музей

Musée d'Ethnographie - Université de Bordeaux

El Museu d'Etnografia és un edifici de gran riquesa arquitectònica que acull col·leccions excepcionals i ofereix exposicions temporals i permanents, situat a la plaça de la Victòria, al cor de la ciutat de Bordeus.
Памятник

Théâtre Le Victoire

Teatre i comèdia Le Victoire, situat a la rue des Agustins 33000 (Bordeus). Es tracta d'un teatre dedicat a l'art i a les exposicions temporals. Compta amb una sala on hi ha 160 seients i un petit bar modern i acollidor. L'entrada és gratuïta.
Музей

Musée d´Aquitaine

Museu que té com a objecte recollir documents i elements relacionats amb la història d’Aquitània i Bordeus, des de la prehistòria fins a l'època contemporània.
Пункты питания

Le Bistro du Musée

Restaurante Le Bistro du Musée, situat a La Plaça Pey Berland, 37. (Aquí el turista podrà gaudir de la millor gastronomia francesa).
Замок

Château du Hâ

El castell o For Hâ és una antiga fortalesa situada al Palau de Justícia i l’escola Nacional del Poder Judicial de Bordeus. El Fort va ser construït per al rei Carles VII, i les dues torres que té figuren com monuments històrics.
Музей

Musée des Beaux-Arts de Bordeaux

El Museu des Beaux-Arts de Bordeaux és una de les majors galeries de França (fora de París), situat dins del complex del Palau Rohan, concretament al Cours d'Albret, 20, al centre de la ciutat. El museu organitza regularment exposicions temporals que es presenten en les seves parets o a la Galeria de Belles Arts situada davant del museu. Les obres que posseeix són del segle XVI al segle XX, i la pintura holandesa està especialment ben representada.
Музей

Musée des Arts décoratifs et du Design

El Museu des Arts décoratifs et du Design és un museu que s’ubica a l’Hotel Lalande, (Rue Bouffard, 39) Bordeus, a Nova Aquitània. Va ser construït entre 1775 i 1779 per assessorar el Parlament Pierre Raymond de Lalande. Aquesta casa ha anat canviant d'estat al llarg del temps. El 1880 va ser comprada per la ciutat, on es va instal•lar la policia i es va construir una presó. A continuació, la ciutat realitza el primer Museu d'Art Antic l'any 1924, que es transformà en museu d'arts decoratives l’any 1955. El 1984 el museu va ser remodelat per evocar un ric aristòcrata.
Маршрутная точка

La Toque Cuivrée - canelés

La Toque Cuivrée és una botiga on els turistes podran comprar els famosos “Canelés”, petits trossos de pa de pessic típics de la ciutat de Bordeus. El seu aspecte es cilíndric i amb els costats estirats, d’aquí ve el seu nom, procedent del gascó “canelat”, que vol dir caneló. S’elaboren amb una pasta de sucre, llet, farina, mantega i ous, perfumada amb rom i vainilla.
Маршрутная точка

Centre Commercial Les Grands Hommes

Le Centre Commercial Les Grands Hommes és un centre comercial que es troba al cor del “Triangle Daurat” entre els carrerons de Tourny, Clemenceau i Intendance. És una galeria única per la seva arquitectura, ja que està formada per pilars de vidre i metall. El centre amb aire acondicionat equipat amb wi-fi, ofereix una gran oferta comercial de qualitat en un estacionament de sis nivells.
Храмовая архитектура

Église Notre-Dame (Bordeaux)

L’església de Notre-Dame, anomenada anteriorment com església de Saint-Dominique, va ser construïda a finals del segle XVII a la ciutat de Bordeus, situada a la Place du Chapelet de la rue Mably, a poca distància del Gran Teatre, adoptant l’estil barroc. L’església figura com a monument històric, juntament amb el seu òrgan i posseeix una acústica notable, per aquest motiu acull un gran nombre de concerts.
Фото

Monument aux Girondins

Le Monument aux Girondinsés és un monument situat la plaça dels Quinconces (Bordeus), anomenat també com "columna de Girondins" o "monument dels Girondins". Va ser construït entre 1894 i 1902 fent memòria als diputats gironins víctimes del terror. Està classificat com a monument històric des del 2011.
Маршрутная точка

Place des Quinconces Bordeaux

La place des Quinconces és una de les places més grans d’Europa, amb una superfície de 120.000 m2 aproximadament. Es va construir l’any 1820 a la ubicació de Château Trompette, amb l’objectiu d’evitar una rebel•lió contra la ciutat. Va adoptar la forma que té actualment l’any 1816, i els arbres es plantaren disposats en quincuncis, és a dir, adoptant la figura del nombre 5, d’aquí ve el nom de la plaça. (En aquesta plaça trobem el monument aux Girondins).
Фото

Carle Statue Vernet

Carle Statue Vernet és una estàtua en honor a Antoine Charles Horace Vernet, també conegut com Carle Vernet, un famós pintor francès dibuixant i litògraf , el més jove de Claude Joseph Vernet i el pare d'Horace Vernet. Va ser un referent, i va participar a les activitats de la Société de la Goguette, juntament amb altres famosos pintors del moment.
Музей

Muséum d'Histoire naturelle

Le Muséum d'Histoire naturelle és un museu d’història natural situat al departament de Gironde, a la regió de Nova Aquitània (Bordeus). Aquest establiment municipal, està controlat pel Ministeri d’Educació Nacional, Educació Superior i Recerca, a més de comptar amb el suport de la Direcció Regional d'Assumptes Culturals d'Aquitània. El museu compta amb una de les primeres col•leccions públiques fetes després de la Revolució Francesa, creades a partir de rics gabinets privats d'història natural, reflexions sobre la passió de l'aristocràcia i la gran burgesia per la ciència. (La col•lecció general de zoologia presenta espècimens de tot el món de mamífers, aus, rèptils, peixos, crustacis, papallones).
Храмовая архитектура

Basilique Saint-Seurin

La Basilique Saint-Seurin és una església catòlica de l’època medieval, situada a Bordeus, concretament a la Plaça dels Màrtirs de le Resistència. L’edifici existent en l’actualitat, fou construït a partir del segle XI, tot i que va ser fundada cinc segles abans. L’església va ser classificada com a monument històric de França.
Дерево

Parc Bordelais

El Parc Bordelais és la zona natural més gran que hi ha a Bordeus, situada al districte de Caudéran. Es va dissenyar com a passeig públic del segle XIX. Està format per 28 hectàrees i aproximadament 3000 arbres, dels quals 1000 tenen més d’un segle d’antiguitat.

Комментарии

    Вы можете или этот маршрут