Координаты 72

Uploaded 30 января 2018 г.

-
-
61 m
43 m
0
0,7
1,3
2,68 km

Просмотрено 67 раз(а), скачено 2 раз(а)

рядом с Santanyí, Baleares (España)

фото

F1

Detall des d' EBAR Santanyí de l'inici alternativa 2 direcció foto 6
фото

F2

Detall inici alternativa 1. EBAR Santanyí.
фото

F3 i F4

Detall traça colector impulsió. F3 vista cap a Santanyí i F4 vista cap a Es llombards. A la F4 s'observa el detall d'un antic camí elevat seccionat.
фото

F5 i F6

Detall traça col·lector impulsió. F5 en sentit Santenyí i F6 en sentit Es Llombards. Fotos fetes al costat camí elevat.
фото

F7 i F8

Detall traça del col·lector d'impulsió. F7 camí elevat (sentit a Santanyí ), F8 vista camí elevat (en sentit Es Llombards). Els camps a l'esquerra de la foto 7 són argilosos amb clastes.
фото

F9

Detall d'un camp llaurat. Argiles vermelloses amb clastes
фото

F10, F11 i F12

F10 i F11, detall traça del col·lector. Punt singular perquè hi ha una edificació a pocs metres de la carretera. Fotos en sentit a Santenyí. F12 igual que les anteriors en sentit Es Llombards
фото

F13, F14 i F15

F13 detall camps en sentit Santenyí, F14 detall camps en vista frontal i F15 detall camps en sentit Es Llombards. La traça col·lector passa per ells. Són de sòls argilosos amb clastes.
фото

F16

Detall camps per on travessa el col·lector. Foto en sentit Santenyí. Camps argilosos amb clastes.
фото

F18

Detall parcel·la. Foto en sentit a Santenyí. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m
фото

F19

Detall Traça del col·lector en sentit a Es llombards. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m
фото

F17

Detall en sentit Es Llombards per on passa el traçat del col·lector. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m
фото

F20 i F21

Detall del traçat del col·lector per dins de parcel·les.Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m. Foto 20 en sentit Santanyí i Foto 21 en sentit Es Llombards.
фото

F23

Detall parcel·la per on passa la traça del col·lector. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m. Foto en sentit Es Llombards.
фото

F24 i F25

F24 vista traçat col·lector en sentit Santanyí. F25 vista traçat col3lector en sentit Es llombards
фото

F26

Detall dins d'una parcel·la de la traça del col·lector. Foto en sentit Es Llombards. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m
фото

F27

Detall aflorament calcàries en parcel·les per on discorre la traça del col·lector. foto frontal.
фото

F28

Detall aflorament rocos en el punt d el foto.
фото

F29 i F30

Dues vistes per on passa la traça del col·lector. F29 en sentit Santanyí i Foto 30 en sentit Es Llombards. Foto 29 aflorament calcàries i Foto 30 Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m.
фото

F31

Detall camps per on discorre la traça del col·lector. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m. Foto en sentit a Es Llombards.
фото

F32

Camps per on travessa la traça del col·lector. Foto en sentit a Es Llombards. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m.
фото

F33

Camps per on passa la traça del colector. Foto en sentit Es Llombards. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m
фото

F34

Aflorament de calcàries en punt de realització de la foto. Vista de la traça en sentit Es Llombards. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m
фото

F35 i F36

F35 vista de la traça del col·lector en sentit a Es Llombards (Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m). F36 vista frontal (Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m).
фото

F37 i F38

Detall traça del col·lector. F37 en sentit a Santanyí i F38 en sentit a Es Llombards.Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m
фото

F39

Detall dels camps amb murs de pedra seca per on discorre la traça del col·lector. Foto en sentit a Es Llombards. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m.
фото

F40 i F41

Detall dels camps per on passa la traça. Foto 40 en sentit a Santanyí i Foto 41 en sentit a Es Llombards. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m.
фото

F42

Detall parcel·les per on discorre la traça amb vegetació. Foto en sentit a Santanyí. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m.
фото

F43

Detall camp per on passa la traça. Foto en sentit a Santanyí. Argiles i clastes.
фото

F44

Detall camps per on discorre la traça. Foto en sentit a Santanyí. Argiles i clastes
фото

F45 i F46

Detall parcel·la on anirà l'EBAR d'Es Llombards. Foto 45 vista frontal. Foto 46 vista en sentit a Santanyí. Calcàries.
фото

F48

Zona entrada Es LLombarts. Enllaç clavegueram poble amb canonada impulsió a l'EBAR. Foto en sentit a Santanyí. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m.
фото

F49

Detall parcel·la darrera EBAR Es Llombars. Clapes de calcàries i calcàries amb horitzó argilós amb clastes de 0,4 m.

Комментарии

    You can or this trail