Скачать

Расстояние

9,09 км

Набор высоты

252 м

Техническая сложность

Средняя

Потеря высоты

252 м

Макс. высота

205 м

Trailrank

64 4

Мин. подъем

-6 м

Тип маршрута

Круговой

Время в движении

2 часов 29 минут

Время

3 часов 12 минут

Координаты

1582

Загружено

6 августа 2019 г.

Записано

августа 2019
 • Рейтинг

   
 • Информация

   
 • Легко следовать

   
 • Пейзаж

   
Поделиться
-
-
205 м
-6 м
9,09 км

Просмотрено 861 раз, скачано 36 раз

рядом с Santa Eulària des Riu, Baleares (España)

No hi ha res millor que caminar amb algú que coneix es noms de vendes i llocs, sobre tot de Santa Eulària des Riu, don es ell. Mariano Blai ahir me va ensenyar llocs per aon no havia passa't, noms com fibla, puestos com Es Trenc, etc.
Varem sortir des poliesportiu de Santa Eulària, passant per es punt groc, venda de Perella, per arribar a S'Ermita de sa Creu d'en Ribes, d'allí es pot tornar a Santa Eulària per sa venda de Can Guasch, pero naltros tornam enrera fins arriba a sa interseccio, i agafar aquí es cami que mos dur a n'és punt geodèsic des Puig d'en Ribes.
Desde aquí un carrerany, que un bon tram es en baixada inclinada, sobre tot un tram que o cul enterra o agafat de ses branques baixar aquestos 10 metros, per arribar a sa venda des coll d'en Vaca, aon hi ha es deposit d'aigua i desaladora que primer era per Santa Eulària i ara va a altres pobles de s'illa, suministran Aigua.
Aquesta baixada no la coneixia i d'aquí mos dirigim a n'és Trenc, lloc que esta enmig des Riu de Santa Eulària i que son parets i marges per dirigir s'aigua des Riu (quan en tenia). Aquí fa temps sa gent de Santa Eulària venia a nadar. Anam un troç per dins es riu, però ja per sortir a sa carretera de Santa Eulària de eivissa (lloc perillós perquè l'hem de creuar amb molt de tràfic). Amb passar a s'altre banda passa'm per sa venda de Can Nadal, una parada per esmorçar i un carrerany mos dur a n'és pont vell des Riu, abans creuam sa carretera de Santa Eulària a cala Llonga (aquí en menus tràfic) i d'on es veu és riu desde dalt i sa Font d'en Lluna.
Una parada visitant es molí de Can Planetes (encara no hi havia entrat mai) per apreciar coses antigues eivissenques i vore es molí, aon abans també hi havia un molí àrab per pressió d'aigua.
Tot un descubriment que varen fer quan sa restauració d'aquest lloc.
Desde aquí entrada a Santa Eulària per anar a n'és cotxe i aon en Mariano mos va convidar a ca seua per fer és refresc i na Maruja a un bon troç de carn (ahir va ser es seu sant) i entre bromes i xarrades vaig disfrutar de sa companyia.

Подробнее external

Информация

Santa Eulària des Riu

Santa Eulàlia del Río
Перекресток

Cruce

Храмовая архитектура

Ermita d'en Ribes

Вершина

Punt Geodèsic

Руины

Forn de calç

Маршрутная точка

Deposit d'aigua

Depósito de agua
Река

Es Trenc

Маршрутная точка

Es trenc

Fibla
Маршрутная точка

Riu - Pont Vell - Font d'en lluna

Маршрутная точка

Molí de Can Planetes

5 комментариев

 • ibz 7 мая 2020 г.

  Esta ruta pasa por una propiedad privada, el camino por el que se baja donde se incluye una barrera (para evitar EL PASO A TODA PERSONA AJENA A LA FINCA con un cartel de privado) es de uso particular/privado. Se puede consultar los lindes de la finca a través del catastro. Al pasar por ella se esta incurriendo en un delito contra la propiedad privada. Pido que se elimine esta ruta de inmediato.

 • Monty Ibiza 1 мар. 2021 г.

  Я был на этом маршруте  проверенный  Подробнее

  Bonita ruta sin salir de santa eulalia

 • Фото JOSE EIVISSA 1963

  JOSE EIVISSA 1963 1 мар. 2021 г.

  Gracias x tu comentario. Podrías decirme si encontraste alguna valla, que impidiera el paso, tal como comenta otro compañero.

 • Фото MPuet-Trotekemins

  MPuet-Trotekemins 12 мая 2021 г.

  Я был на этом маршруте  проверенный  Подробнее

  Un poco despues del punto geodesico el sendero de la izquierda lleva a una casa y un poco antes han puesto una valla he intentado encontrar una alternativa pero no he encontrado ninguna, he vuelto para atras y he tomado el sendero de frente y si que tiene una fuerte pendiente pero si tiene salida pero mucho mas lejos de Sta. Eulalia.

 • Фото JOSE EIVISSA 1963

  JOSE EIVISSA 1963 12 мая 2021 г.

  Mos posan valles per tot.....
  Gràcies Miquel.

Вы можете или этот маршрут