-
-
281 м
84 м
0
2,9
5,7
11,47 км

Просмотрено 85 раз, скачано 2 раз

рядом с Cerdanyola del Vallès, Catalunya (España)

Molt recomanable, fas poca pista i molt corriol, passant per zones de vegetació increïble. Molt agradable de fer. S'ha d'estar atent al track perque hi ha molts trencants, però es segueix molt be.
Маршрутная точка

Can Coll

Can Coll és una antiga masia del segle XV situada a la serra de Collserola dins el terme municipal de Cerdanyola del Vallès. Anteriorment al 1495 era coneguda com a Manso Portell, però en aquest any un fogatge ja parla d'una persona amb el cognom Coll com a propietari. Al llarg dels segles posteriors, la masia creix i s'amplia diverses vegades, fins a la construcció de la capella adossada a la casa el 1845. Al llarg del temps se li va afegir tot un seguit de cossos i dependències agrícoles ordenades al voltant d'un gran pati i, al segle XIX, la capella.
Памятник

Can catà

Can Catà és una masia de la serra de Collserola a Cerdanyola del Vallès inclosa en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.
Храмовая архитектура

Ermita de Sant Iscle

És una església d'estil romànic del segle XII situada a la serra de Collserola, dins del terme municipal de Cerdanyola del Vallès. Avui és capella d'una residència de monges que ocupen la veïna casa rectoral del S.XVIII Can Catà, mentre que l'edifici principal forma part del Museu de Cerdanyola i està dins la Ruta del Vallès Natural. És una obra protegida com a bé cultural d'interès local.
Фонтан

Font de les Lloses

És una construcció original de formes molt senzilles, on la base és empedrada i tan el frontal com els dos laterals són de pedra tallada i col.locada en fileres. Ha estat recuperada durant 2009 i presenta molt bon aspecte. Està situada en una gran esplanada ombrejada per arbres grans com castanyers, roures i garrofers.
Фонтан

Font vella de Can ferrer

És una construccó molt senzilla i petita formada per una pica a un costat de la qual hi goteja el tub, que és de plàstic. Està situada al camí de gran recorregut GR-92.

Комментарии

    Вы можете или этот маршрут