locoloco

Moving time  2 часов 18 минут

Время  3 часов 4 минут

Координаты 1595

Uploaded 17 мая 2019 г.

Recorded мая 2019

-
-
441 m
272 m
0
2,3
4,5
9,03 km

Просмотрено 43 раз(а), скачено 0 раз(а)

рядом с Relleu, Valencia (España)

Relleu (wat in het Valenciaans "relief" betekent) heeft een geschiedenis die tenminste terug gaat op de Romeinen, maar het kwam tot echte bloei in de 11de eeuw, toen de Moren (zoals de Moslims in Spanje worden aangeduid) hier hun kennis van terrassenbouw en watermanagement gingen toepassen en zorgden voor een vruchtbare agrarische economie.

De "Ruta del Pantà de Relleu " is een mooie en makkelijke wandeling naar een van de best bewaarde schatten van Relleu: de zeventiende-eeuwse dam van het stuwmeer. Het is een groen-wit gemarkeerde wandeling, waarvan de brochure hier is te vinden.

De dam bevindt zich in een natuurgebied van grote schoonheid en ecologische waarde. Een deel van de route loopt via een oud pad dat uit de vergetelheid is gered: de Camí de les Ripalmes of de Fasamais. Onderweg zien we ook een kalkoven, oude irrigatievijvers, stuwen en irrigatiekanalen.Praktisch
*Parkeren in de buurt van het gemeentehuis op de Carrer Evarist Manero Molla, 03578 Relleu, Alacant;
* Onderweg geen horeca, dus neem iets te eten en vooral te drinken mee;
*"Bar Restaurante el Balcón de Relleu" op nummer 4 aan dezelfde Carrer Evarist Manero Molla is dagelijks geopend en heeft een voordelig "Menu del Dia".

View more external

Комментарии

    You can or this trail