Время  один час 26 минут

Координаты 312

Загружено 30 мая 2017 г.

Записано мая 2017

 • Оценка

   
 • Информация

   
 • Легко следовать

   
 • Пейзаж

   
-
-
1 011 м
727 м
0
1,0
2,1
4,18 км

Просмотрено 1860 раз, скачано 9 раз

рядом с Flattach, Carinthia (Austria)

Voor meer info en foto's zie onderstaande link.

Ben je slecht ter been dan is deze tocht geen aanrader. Zowel heen als terug is super steil. Terug is een soort van grindpad.

Wij hebben onze hond, een beauceron, meegenomen. Is op zich best goed te doen mits je hond niet angstig is voor t kletterende geluid v.h. neerstortende water v.d. waterval. En t houtenpad bestaat niet alleen uit treden maar ook uit wat dikkere "lattjes" die op een houtenplaat zijn getimmerd, daar had onze hond in ieder geval zo goed als geen grip op en dat samen met de herrie en steilheid en hier en daar gladheid v.h. water v.d. waterval was dat voor haar bijzonder angstig. Door haar vertrouwen in ons en het nodige geduld heeft ze hem geheel doorlopen. Wij zijn dan ook super trots op haar. Gelukkig waren wij daar tegen openingstijd en was t niet druk. Kan je hond slecht tegen drukte, zorg dan dat je er als één vd eerste bent. T is en blijft een smal pad.

Dus neem je een "grotere" hond mee overdenk t vooraf ff goed.

Je kan vanuit de Schlucht nog doorlopen naar de Ragga Alm, zo'n 2 uur lopen. Hebben wij niet gedaan omdat onze hond kei veel energie heeft verbruikt in de Schlucht en i.v.m. de hoge temperatuur.

Посмотреть еще external

Парковка

Ragaschlucht

Ragaschlucht
Фото

Raggaschlucht

Raggaschlucht
Фото

Raggaschlucht

Raggaschlucht
Фото

Raggaschlucht

Raggaschlucht
Фото

Raggaschlucht

Raggaschlucht
Фото

Raggaschlucht

Raggaschlucht
Фото

Raggaschlucht

Raggaschlucht

1 комментарий

 • Giel B. 11.07.2017

  Я был на этом маршруте  Посмотреть еще

  Ik vond de route mooi. Leuk hoe ze het gedaan hebben met de loopbruggen. Echt leuk om even gedaan te hebben en vergeet je fototoestel niet.

Вы можете или этот маршрут