Скачать

Расстояние

14,29 км

Набор высоты

456 м

Техническая сложность

Средняя

Потеря высоты

185 м

Макс. высота

1 869 м

Trailrank

38

Мин. подъем

1 613 м

Тип маршрута

В одну сторону

Время

5 часов 5 минут

Координаты

752

Загружено

18 октября 2014 г.

Записано

октября 2014
Будьте первым, кто выразит признание
Поделиться
-
-
1 869 м
1 613 м
14,29 км

Просмотрено 703 раз, скачано 44 раз

рядом с Awa, Western Region (Nepal)

(En el blog, se accede a la traducción automática al castellano, galego y euskera) (In the blog, you can access the automatic translation into English and other languages)

(Himàlaia) Ruta el 3/10/2014; 15 km; +500 -200; 5 hores. Etapa amb el següent itinerari: Jagat, Serdibas, Philim, Deng. Tipus de sortida: travessa lineal; Dificultat: moderat.

FA ANYS: El 1200, mentre al Nepal hi havia la primera dinastia Malla, a la Península Ibèrica, Pere I de Catalunya (i II d’Aragó) estava ajudant al rei de Castella, assetjat pel rei de Lleó i l’emperador del Marroc. A Navarra el sobirà era Sancho VII; i a Lleó, Alfonso IX. Totes eren nacions independents.

Sortim al matí, cap a les vuit, del lodge de Jagat. Encara em fan mal les cames del trencacames d’ahir (puja, baixa, puja, baixa, puja). Aquesta etapa comença amb un ascens per entre terrasses de cultiu d’arròs des de les quals podem admirar el Sringi Himal, que té com a punta cimal el Chamar de 7187m, al fons, al nord. Curiosament no he trobat gaire informació d’ascensions a aquest pic, més enllà d’una expedició neozelandesa que va conquerir el cim el juny de 1953.

A la sortida de Jagat hi ha més símbols i construccions budistes. Ens anem endinsant en el món dels tibetans que van fugir després de l’ocupació de la Xina. Històricament els imperis s’han cregut amb el dret d’envair i ocupar altres terres i altres nacions, sense cap mena de respecte per les altres cultures.

Just al davant hi ha una Police Station Point. Es tracta d’un control d’accés a la ruta del Manaslu. Aquí verifiquen que tothom té els corresponents permisos. Concretament aquest ha costat... ...

Go to the blog
Ir al blog
Ves al blog

Посмотреть еще external

Маршрутная точка

1 Jagat

1 Jagat
Маршрутная точка

2 Philim

2 Philim
Маршрутная точка

2 Syar Khola

Маршрутная точка

3 Nyak

Маршрутная точка

4 Deng

4 Deng
Маршрутная точка

Chuling Khola

Комментарии

    Вы можете или этот маршрут