Координаты 322

Загружено 15 апреля 2018 г.

-
-
1 683 м
1 079 м
0
3,9
7,8
15,5 км

Просмотрено 45 раз, скачано 0 раз

рядом с El Brull, Catalunya (España)

Aquesta ruta de senderisme, l'hem fet amb un transcurregut d'unes 8 hores aproximadament, amb la companyia de la natura com altres vegades i amb els professors i companys de classe. Consta d'uns 15 km aproximadament, entre 1150 i 1200 m de desnivell i una altitud màxima de més o menys 1700m. Tot el recorregut és bastant moderat, excepte alguns troços bastant dificils de passar si no vas amb molta seguretat de tu mateix i dels que t'envolten. Pasem per punts d'interès, com el Matagalls, el Coll de les Agudes...i gaudim d'unes vistes molt impressionants.

WEBGRAFIA:
https://ca.wikipedia.org/wiki/Tur%C3%B3_de_l%27Home
https://ca.wikipedia.org/wiki/Les_Agudes_(Mass%C3%ADs_del_Montseny)
https://ca.wikipedia.org/wiki/Tur%C3%B3_de_Sant_Mar%C3%A7al
https://ca.wikipedia.org/wiki/Taula_dels_Tres_Bisbes
https://ca.wikipedia.org/wiki/Matagalls
Маршрутная точка

Turó de Pla la Barraca

Маршрутная точка

Turó de Morera

Вершина

Matagalls

El Matagalls és una muntanya de 1.698 metres del Massís del Montseny que es troba entre els municipis del Brull i Viladrau a Osona, i el del Montseny al Vallès Oriental. Des del cim del Matagalls podem contemplar des de moltes muntanyes dels Pirineus, d'entre les quals el Cadí, el Puigmal, el Puigllançada o el Canigó. També es pot veure una gran part de les serralada Litoral i la serralada PrelitoralEs pot observar la plana de Vic i moltes muntanyes dels prepirineus, com el Montsec, les Guilleries, el Pedraforca i fins i tot en un dia clar i sense núvols es poden albirar les Illes Balears. Al cim s'hi pot trobar un vèrtex geodèsic, juntament amb una creu de dimensions considerables, dedicada a Mossèn Cinto Verdaguer. En aquesta creu, entre altres plaques, n'hi ha una en record del també mossèn Jaume Oliveras i Brossa, excursionista, en memòria de qui es creà la Travessa Matagalls-Montserrat.
Горный перевал

Coll Pregon

Маршрутная точка

Turó de Sant Marçal

El Turó de Sant Marçal és una muntanya de 1.528 metres que es troba entre els municipis de Viladrau, a la comarca d'Osona i de Montseny, a la comarca del Vallès Occidental.
Храмовая архитектура

Taula dels Tres Bisbes

Conjunt d'una taula i tres seients. La taula és una pedra circular de superfície bombada d'un metre de diàmetre, amb un buc central d'uns 20 cm de llarg x 10 cm de profunditat. Està suportada per un peu de pedra d'uns 60 cm. Al voltant de la taula hi ha tres pedres, els seients, que formarien els vèrtex d'un triangle imaginari i col3locades a distàncies desiguals a la taula entre ½ metre i un metre. Durant l'edat mitjana aquest lloc es feia servir per a reunions de bisbes de Barcelona, Girona i Vic, estant cadascun dins la seva jurisdicció, ja que aquest lloc és la partió dels tres bisbats.
Вершина

Les Agudes

Les Agudes són una muntanya de 1.705 metres que forma part del massís del Montseny. Són a cavall dels municipis d'Arbúcies, a la comarca de la Selva, i de Fogars de Montclús i de Montseny, a la comarca del Vallès Oriental. Va haver-hi l'accident aeri del Montseny del 1970. Aquest cim està inclòs al llistat dels 100 cims de la FEEC.
Фото

Turó de l'Home Mort

l Turó de l'Home és la muntanya més alta del massís del Montseny amb una altitud de 1.705,8msnm, cosa que el situa per sobre dels altres dos cims més representatius del massís, les Agudes (1.705,4msnm) i el Matagalls (1.697,2msnm). El cim i les muntanyes properes fan de divisòria d'aigües entre la riera de Santa Fe i el naixement de la Tordera. La muntanya és famosa per l'obervatori meteorològic que alberga d'ençà l'any 1932.
Маршрутная точка

Pla d'en Mort

1 комментарий

  • LaiaFontellesMartin 15.04.2018

    La meva opinió personal, és, que trobo que ha sigut la millor ruta que em dut a terme, ja que, era bastant moderada, excepte un troç on ho vaig passar realment molt malament. La millor, perque, va ser molt tranquila, en el sentit que tothom anava al ritme que volia i així arribavem perfectament. Hem pogut gaudir d'unes vistes realment boniques.
    Quan vam arribar al Matagalls vaig tindre una sensació en el meu cos que no es pot expressar, però molt bona i al arribar a baix de tot ja va ser una alegria molt gran, ja que, el fet de pensar que el esforç que vaig fer va valer la pena, em fa sentir-me molt realitzada amb mi mateixa i m'agradaria tornar a anar.

Вы можете или этот маршрут