Время  6 часов 59 минут

Координаты 8393

Загружено 10 сентября 2019 г.

Записано августа 2019

 • Оценка

   
 • Информация

   
 • Легко следовать

   
 • Пейзаж

   
-
-
2 569 м
1 231 м
0
4,4
8,8
17,57 км

Просмотрено 125 раз, скачано 8 раз

рядом с Arinsal, La Massana (Andorra)

Coronallacs
5 etapa Refugi Comapedrosa Síspony
Distancia: 17,6 km
↗️514 metres
↘️1513 metres
Dificultat tècnica: Moderat.
Dificultat física: Alta
Temps total: 06:59:16
Temps en moviment: 05:30:47
Temps parat: 01:28:29

Última etapa de la Coronallacs. Nomes abandonar el refugi emprenem un camí en ascens que ens portarà a coronar la Portella de Sanfons, on per uns minuts abandonarem Andorra per trepitjar terres catalanes. Des d'aquest punt observem en la llunyania el Massís de la Maladeta, culminat pel Pic Aneto.
Superem el Port Vell, on vam entrar a Vallnord - Pal Arinsal. Després de superar el Port Negre emprenem un descens per una forta pendent herbosa, per la qual cosa en algun moment haurem de avançar amb prudència. Superat aquest descens arribem al Coll de la Botella, lloc que ofereix una fantàstica panoràmica sobre Andorra. Entrem en una zona boscosa, on en reiterades ocasions un cartell ens recorda que estem en un sender habitat pel gall fer, demanant respectar aquesta espècie en perill d'extinció. Avançant per la zona boscosa arribem a la collada de Montaner. El nostre objectiu és el nucli de Sispony, al qual arribarem després d'un llarg descens travessant diferents zones amb bordes. Més conegudes com a els Corrals de Sispony. En Sispony vam decidir posar punt i final a la ruta degut a la lesió de genoll que porte.

Última etapa de la Coronallacs. Nada abandonar el refugio emprendemos una senda en ascenso que nos llevará a coronar la Portella de Sanfons, donde por unos minutos abandonaremos Andorra para pisar tierras catalanas. Desde este punto observamos en la lejanía el Macizo de la Maladeta, culminado por el Pico Aneto.
Superamos el Port Vell, donde entramos en Vallnord – Pal Arinsal. Tras superar el Port Negre emprendemos un descenso por una fuerte pendiente herbosa, por lo que en algún momento deberemos avanzar con prudencia. Superado este descenso llegamos al Coll de la Botella, lugar que ofrece una fantástica panorámica sobre Andorra. Entramos en una zona boscosa, donde en reiteradas ocasiones un cartel nos recuerda que estamos en un sendero habitado por el urogallo, pidiendo respetar esta especie en peligro de extinción. Avanzando por la zona boscosa llegamos a la Collada de Montaner. Nuestro objetivo es el núcleo de Sispony, al cual llegaremos tras un largo descenso atravesando diferentes zonas con bordas. Más conocidas como els Corrals de Sispony. En Sispony decidimos poner punto y final a la ruta devido a la lesion de rodilla que llevo.

Les descripcions de les rutes son personals, per lo tant son orientatives. La valoració de la dificultat es refereix a la dificultat tècnica com el tipus de terreny, si hi ha que trepar, si esta senyalitzada o no, si es pista, trialera sender fàcil, etc…. Totes les valoracions són molt personals. Esperem que vos agraden i gaudiu tant com les hem gaudit nosaltres. Si algú esta interessat en fer alguna ruta amb nosaltres es pot posar en contacte a través de wikiloc.

Las descripciones de las rutas son personales, por lo tanto son orientativas. La valoración de la dificultad se refiere a la dificultad técnica como el tipo de terreno, si hay que trepar, si esta señalizada o no, si es pista, trialera, sendero fácil, etc .... Todas las valoraciones son muy personales. Esperamos que os gusten y disfruta tanto como las hemos disfrutado nosotros. Si alguien esta interesado en hacer alguna ruta con nosotros puede ponerse en contacto a través de wikiloc.
Маршрутная точка

01-Refugi de Comapedrosa

Refugi de Comapedrosa La Massana, AND
Маршрутная точка

02-Portella de Sanfons

Маршрутная точка

03-Port Negre

Маршрутная точка

04-Coll de la Botella

Маршрутная точка

05-Sendero Pistes VallNord

Маршрутная точка

06-Collada de Muntaner

Маршрутная точка

07-Sispony

1 комментарий

 • Фото AngelaMS

  AngelaMS 25.09.2019

  Я был на этом маршруте  Посмотреть еще

  ültima etapa, molt bonica de paisatges amb una llarga baixada

Вы можете или этот маршрут