avipep

Время  5 часов 15 минут

Координаты 3889

Загружено 29 марта 2016 г.

Записано марта 2016

-
-
878 м
543 м
0
2,9
5,7
11,41 км

Просмотрено 536 раз, скачано 24 раз

рядом с Vilaseca, Catalunya (España)

(25-03-2016) Castell dels Torelló o dels Moros o de Torelló

**PRESENTACIÓ DE DIAPOSITIVES ORDENADES D'INICI A FINAL**

Sortim de la zona esportiva de Sant Vicenç de Torelló, on tenim un pal direccional, des d'on a darrere del mateix pal, veiem el Castell dels Torelló, també anomenat de Torelló o dels Moros.
Deixem el Castell per a la tornada i ens anem cap a Sant Vicenç de Torelló, creuem el poble i en arribar al carrer Bellmunt trobem el PR C-45, seguim les marques i al final del carrer trobem un altre pal indicador.
A partir d'aquí ja tot és sender, creuem el torrent de l'Aníjol i seguint les poques i velles marques de PR, arribem a un altre pal senyalitzador, és el que està entre les masies de la Guàrdia i el Roger.

Continuem trobant alguna marca de tant en tant, fins arribar a un antic pal indicador on deixem el PR, nosaltres continuem ara sense cap mena de marques pel camí de la carena dels Arcs, passem pel "Tubo" (indret batejat pels trialers) i arribem a les envistes del coll de Duec. (Aquest tram de camí encara que sense marques és un dels autoritzats per a la pràctica de trial de la zona, pel que és molt fàcil de seguir)
Ja a les envistes del coll de Duec, que no hi arribem, seguim la carena cap a l'esquerra, és el camí de la carena de Maronta, senyalitzat amb fites i que ens porta a enllaçar un altre cop amb el PR C-45 que seguim cap a l'esquerra.

Sota mateix del serrat dels Tres Batlles deixem el camí del Castell de Torelló, pugem als Tres Batlles i un cop a baix, anem i tornem fins el Serrat Alt.
Ja un altre cop al camí del Castell, passem per les cruïlles de Vallmajor primer i Vila-seca després i per la carena del Castell, després de superar un petit ressalt equipat amb una escala metàl·lica, arribem a dalt del castell dels Moros.

La baixada del Castell no la fem pel camí més utilitzat, baixem per la carena seguint un camí força fresat i amb alguna fita, passem por sobre la casa de Canemars, arribem a una torre elèctrica i sortim a la crta. de la masia del Sot Gran, carretera que seguim cap a l'esquerra fins arribar al cotxe.

Érem la iaia Montse i l'avi Pep
Total temps caminant 3h 27m
Waypoint

Inici i final

Waypoint

Creuem Sant Vicenç

Waypoint

PR C-45

Waypoint

Rètol carrer Bellmunt

Waypoint

l'Aní­jol

Waypoint

Rètol la Guàrdia i el Roger

Waypoint

Deixem PR C-45

Waypoint

Carena dels Arcs

Waypoint

El ''Tubo''

Waypoint

Coll de Duec

Waypoint

Carena de Maronta

Waypoint

Tornem al PR C-45

Waypoint

Els Tres Batlles

Waypoint

Anem i tornem

Waypoint

Serrat Alt

Waypoint

Trencant de Vallmajor

Waypoint

Carena del Castell

Waypoint

Trencant de Vila-seca

Waypoint

Escala

Waypoint

Castell dels Torelló

Waypoint

Carena

Waypoint

Torre

Waypoint

Crta. del Sot Gran

Waypoint

Rètol del Sot Gran

Комментарии

    Вы можете или этот маршрут