Скачать

Расстояние

5,54 км

Набор высоты

86 м

Техническая сложность

Средняя

Потеря высоты

82 м

Макс. высота

44 м

Trailrank

24

Мин. подъем

-8 м

Тип маршрута

В одну сторону

Время

один час 49 минут

Координаты

470

Загружено

7 октября 2021 г.

Записано

октября 2021
Будьте первым, кто выразит признание
Поделиться
-
-
44 м
-8 м
5,54 км

Просмотрено 4 раз, скачано 0 раз

рядом с Sant Antoni de Calonge, Catalunya (España)

02-10-2021
Информация

PLATJA D'ARO -Oficina de turisme i ajuntament

Platja d’Aro ha esdevingut una de les destinacions turístiques de més renom del Baix Empordà, amb atractius per al lleure i la cultura. D’una banda, la seva proposta de lleure ofereix un ampli ventall de possibilitats, entre les quals destaca la privilegiada façana litoral, que combina llargs perímetres de platges amb petites i encantadores cales per als amants de la tranquil·litat. A aquesta proposta s’hi afegeixen les activitats esportives, amb nombroses instal·lacions perfectament equipades per satisfer qualsevol necessitat. L’oferta comercial i d’oci nocturn de Platja d’Aro concentra un gran nombre d’establiments que la converteixen en una de les poblacions més animades de la Costa Brava.
Пляж

Platja de ses Torretes

Platja Ses Torretes es troba a la localitat de Sant Antoni de Calonge, a la Costa Brava Centre, a la comarca Baix Empordà. És una platja situada en una zona urbanitzada amb un grau d'ocupació alt a l'estiu. Orientada a sud-est, la superfície de la platja està composta de sorra fina, de color daurat.Té una longitud de 120 metres i una amplada de 40.
Пляж

Punta d'en Piferrer - Platja Can Cristus - Camping Treumal

Platja de sorra fina i equipada amb tot tipus de serveis. S'hi pot arribar a peu pel camí de ronda o amb cotxe, ja que disposa d'un aparcament a prop de la carretera. Sol estar bastant plena. La platja de Can Cristus es troba enmig d’una zona rocallosa on abunden les cales petites. Aquest gran arenal, envoltat de vegetació, és un bon punt de partida per a agradables excursions per la costa. S’hi pot accedir a peu, pel camí de ronda, o en cotxe, per la carretera que uneix Sant Antoni de Calonge amb Platja d’Aro. En aquest segon cas es pot deixar el cotxe en un aparcament situat a prop de la carretera, encara que a l’estiu se sol omplir. Té una longitud de 273 metres, i està formada per sorra de gra fi. Disposa de tot tipus de serveis, com sanitaris, dutxes, punt de socorrisme i primers auxilis, tot tipus de lloguers, quiosquets i rampes d’accés per a persones amb mobilitat reduïda. La presència de tres càmpings propers contribueix al fet que la platja tingui una alta ocupació.
Маршрутная точка

Cala de la Roca dels Musclos

Информация

CALONGE - Oficina de turisme

Calonge i Sant Antoni és un municipi de Catalunya situat a la comarca del Baix Empordà. La població està dividida en dues parts: una vila medieval en un pujol —anomenada Calonge o Calonge de les Gavarres— i una altra de moderna, destinada a lloc de vacances al costat del mar (anomenada Sant Antoni de Calonge o Sant Antoni de Mar). El centre urbà principal i el poble original són a uns quatre quilòmetres de distància terra endins de la badia de Sant Antoni. Algunes torres i parets del castell de Calonge daten del segle XIII. La part moderna i costanera, principalment utilitzada per a les vacances, és coneguda com a Sant Antoni i està situada entre la Torre Valentina i Santa Maria del Mar (Sant Daniel).
Река

Riera de Calonge

La Riera de Calonge és un riu de Catalunya que neix a Calonge a la confluència de la Riera dels Molins i del Rifred a uns 12 metres d'altitud, uns centenars de metres avall del centre històric del poble, fins a desembocar a la mar Mediterrània a Sant Antoni de Calonge. És un riu de tipus estacional amb un recorregut que segueix una trajectòria quasi recte sud-est, paral·lel a l'Avinguda de la Unió. Té només un afluent: la riera del Tinar.

Комментарии

    Вы можете или этот маршрут