Время  2 часов 40 минут

Координаты 1065

Uploaded 22 июля 2016 г.

Recorded июля 2016

 • Rating

   
 • Information

   
 • Easy to follow

   
 • Scenery

   
-
-
72 m
35 m
0
3,1
6,1
12,29 km

Просмотрено 1157 раз(а), скачено 32 раз(а)

рядом с Mannekensvere, Flanders (Belgique)

start: Onze-Lieve-Vrouwkerk Mannekensvere
Brugsesteenweg 58 B-8433 Mannekensvere (Middelkerke)
parking: aan kerk of restaurant.
bron: zelf uitgetekend op Wikiloc
aard: luswandeling. Polderwandeling. kanaal, Nieuwpoort spaarbekken. Rivieroevers IJzer. 100% asfalt & beton 🤔. Mooie scenery.
afstand: 12km
wegwijzer: nada
kompanen: TVR solo
après-trail: Bistro d'Uniebrugghe. Brugsestwg 88, 8433 Mannekensvere. Aan de IJzer Uniebrug. Sympathieke doorlopende keuken buikvuller.
mijn gedacht: Er bestaan geen sterke wandelingen rond Middelkerke op Wikiloc. Dit is een mooie hinterland wandeling. Opgelet voor de overdaad aan fietsers.
Река

Vladslovaart

De Vladslovaart is een onbevaarbare waterloop in de Belgische provincie West-Vlaanderen. De waterloop loopt in de IJzervallei, ten oosten van de IJzer door agrarisch gebied, en zorgt ervoor de afwatering van de polders.
Building of interest

Rattevallebrug

Building of interest

Hoeve met sluis

Река

IJzer sluizen

Озеро

Spaarbekken st-Joris sluis. Nieuwpoort.

Река

De IJzer

De IJzer
Building of interest

Uniebrugghe en oorlogsmonument.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Uniebrug?wprov=sfla1 Naast de Uniebrug staan op de linkeroever van de IJzer twee oorlogsmonumenten: Een standbeeld van een soldaat, als gedenkteken voor het 7de Linieregiment, dat onder meer hier zwaar had gestreden van 17 tot 23 oktober 1914.
Wildlife sighting

Natuurpunt. bocht van Mannekensvere.

Храмовая архитектура

Schoorbakke

Schoorbakke is een gehucht in Pervijze, een deelgemeente van de Belgische stad Diksmuide. Het gehucht ligt langs de IJzer, 3,5 km ten noordoosten van het dorpscentrum van Pervijze, tegen de grens met Schore
Храмовая архитектура

Spermalie

Spermalie is een gehucht in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Het ligt in de Polders op de grens van Schore, Slijpe en Sint-Pieters-Kapelle, deelgemeenten van Middelkerke. Het was in de jaren 70 ook een aantal jaar een gemeente. Door Spermalie loopt de Lekevaart.

1 comment

 • Фото Polten

  Polten 16.02.2018

  I have followed this trail  View more

  Het is inderdaad een mooie wandeling. Het stukje langs de vaart Nieuwpoort - Plassendale op de N358 is druk, daar moeten we achter elkaar lopen. Het gaat maar om een goeie halve km. De weg langs de IJzer (van het spaarbekken naar de Uniebrug) is ook een grote weg maar niet druk. Dat stuk kan je vermijden door rond het spaarbekken te gaan en dan de andere oever te volgen. Aan de Uniebrug kan je terug oversteken.
  Het uitzicht over de uitgestrekte polders is prachtig.

You can or this trail