Скачать
Comabella

Расстояние

29,01 км

Набор высоты

600 м

Техническая сложность

Средняя

Потеря высоты

590 м

Макс. высота

356 м

Trailrank

42

Мин. подъем

12 м

Тип маршрута

В одну сторону

Время

один час 58 минут

Координаты

1139

Загружено

1 сентября 2013 г.

Записано

августа 2013
Поделиться
-
-
356 м
12 м
29,01 км

Просмотрено 2308 раз, скачано 48 раз

рядом с Sitges, Catalunya (España)

Ruta força fàcil. Tot per pista en bon estat o camí enportlanat.
La única dificultat es troba en la pujada al Montgrós des de Sant Pere de Ribes

Informació de viquipèdia sobre Sant pere de Ribes, Montgós i Cubelles:

Cubelles és una vila i municipi de la comarca del Garraf, situada a 50 km de Barcelona, sent l'última població de la zona costera de la província i de la comarca per la part del sud. Hi passa i desemboca el Riu Foix.

A l'Exposició es poden veure els peculiars vestuaris del pallasso cubellenc, premis, imatges d'actuacions,etc. L'exposició esta ubicada, des del 16 de marc del 2006, en una sala del Castell de Cubelles. Es pot visitar individualment o per grups.

El Montgròs és una muntanya de 359 metres al municipi de Sant Pere de Ribes a la comarca del Garraf.[3] És un dels darrers contraforts orientals del massís del Garraf, i cota màxima de Sant Pere de Ribes. Pel vessant de Sant Pere de Ribes el bosc és present fins a dalt de tot del cim, tot i que l'incendi que patí la muntanya el 13 de maig de 1997 l'afectà de manera important. També trobem, a la seva falda, la urbanització els Vinyals. Pel vessant de Canyelles la urbanització Califòrnia arriba fins gairebé dalt de tot del cim. El cim és coronat per un conjunt d'antenes de ràdio i televisió que donen senyal a bona part del Penedès. Entre els ribetans és tradicional hissar-hi la bandera catalana l'11 de setembre i dur-hi un pessebre pels volts de Nadal

Sant Pere de Ribes és un municipi de la comarca del Garraf. Té una extensió de 40,71 km². Limita al nord amb els termes de Canyelles i d'Olivella; a l'est, també amb el d'Olivella; al sud, amb el de Sitges i la petita franja de la Mediterrània; i a l'oest, amb el municipi de Vilanova i la Geltrú. Dels 26 km de costa que té la comarca, una petita part de 658 m corresponen a Sant Pere de Ribes.
Маршрутная точка

Cubelles

Вершина

Montgrós

Маршрутная точка

Sant Pere de Ribes

Calle privada
Маршрутная точка

Sitges

Sitges és una vila i municipi de Catalunya a la comarca del Garraf (que forma part del territori históric del Penedès). Sovint és anomenada Blanca Subur. El municipi limita amb els de Sant Pere de Ribes, Olivella, Begues, Gavà i Castelldefels. Aquesta ciutat basa la seva economia en el turisme i la cultura oferint més de 4.500 places hoteleres, la major part d'almenys quatre estrelles. La determinació per aconseguir una alta qualitat a les seves infraestructures turístiques l'ha convertit en una destinació de primera classe per a congressos, conferències, seminaris i reunions empresarials i és la ciutat espanyola que n'acull més si s'exceptuen les capitals d'algunes comunitats autònomes.

Комментарии

    Вы можете или этот маршрут