-
-
354 m
272 m
0
2,4
4,8
9,58 km

Просмотрено 68 раз(а), скачено 2 раз(а)

рядом с Butsènit, Catalunya (España)

En aquest punt comença l’anomenada Ruta de Butsènit, ruta circular de 9,6 quilometres de longitud que travessa la Serra de Bellmunt Almenara. La ruta esta senyalitzada al llarg de tot el seu recorregut, (cada ruta té el seu propi color) amb el color morat, que serà visible en totes les senyals que indiquen direcció. El grau de dificultat d’aquesta ruta es baix, la qual cosa la fa idònia per a totes les edats.

Al llarg de la ruta trobarem senyals explicatives sobre alguns punts interessants, com per exemple la cabana de volta de Ca la Madrona. Us recomanem que tingueu els ulls ben oberts, doncs qualsevol racó té el seu encant, podent-vos creuar amb una au estepària, una flor endèmica de la serra o formacions impressionants de guix. Un altra de les meravelles de la serra son les postes de sol que s’hi poden contemplar.

Aquesta ruta enllaça també amb la Ruta del Camí Ral, ruta circular de 43km de longitud que travessa longitudinalment la Serra de Bellmunt Almenara i que té com a color distintiu el color verd. Les diferents rutes que surten de cada poble (Montgai, Castellserà, Cubells, Preiexens, La Sentiu...) enllacen totes amb la del camí Ral, la qual cosa ens permet dissenyar el nostre propi itinerari, ja que sortint des d’un dels pobles es pot enllaçar amb el cami Ral i finalitzar l’itinerari en un altre poble.

Aquestes rutes (tant la de Butsènit com la del camí Ral) ens permeten gaudir de l’espai natural de la serra de Bellmunt Almenara, espai de transició entre els Prepirineus i la Plana d’Urgell. Aquesta serra presenta moltes singularitats tant pel que fa a la flora, a la fauna a la geologia i a l’aspecte més humà.
Senyalització
Senyalització
Senyalització
Senyalització
Senyalització
Senyalització
Senyalització
Senyalització
Senyal explicativa: Cabana de volta
Mapa itinerari
Petita bassa
Bassa de pedra
Cabana de dues voltes
Cabana de volta amb trespol

Комментарии

    You can or this trail