Время  4 часов 57 минут

Координаты 1814

Загружено 16 марта 2019 г.

Записано марта 2019

-
-
449 м
269 м
0
10
20
40,41 км

Просмотрено 152 раз, скачано 6 раз

рядом с Ivars de Noguera, Catalunya (España)

Revisió d'una sortida efectuada l'any 2012 i que segueix plenament vigent.

La sortida té lloc a la població d'Ivars de Noguera. Es va a cercar la llera de la Noguera Ribagorçana, que es segueix en paral·lel fins anar a trobar la carretera L-903. Depèn de la temporada pot ser necessari mullar-vos els peus, si el nivell freàtic està alt.

Un cop a la carretera cal desfer uns metres en direcció a Ivars, per agafar una pista a la dreta que segueix l'itinerari de la Serra Llarga, identificat amb pals indicadors posats per l'antic i enyorat Departament de Medi Ambient de la Generalitat, i que ens portarà en primer lloc a la població d'Algerri, per uns paratges solitaris i feréstecs dotats d'un encant especial.

Un cop arribem a Algerri passem per davant del cementiri, travessem el poble i ens enfilem al Castell, primer per una pista costeruda on caldrà deixar la bici per recórrer els darrers metres a peus, a causa del pendent. Magnífiques vistes de la població.

Desfem fins on hem deixat la bici i davallem fins la carretera asfaltada. Passem pel davant d'una nova zona de trullets, els del camí de la Garriga, més ben conservats que els anteriors, i continuem per l'itinerari senyalitzat en direcció a Castelló de Farfanya.

Arribant a la població trobem una font (Porta d'Àger). Un cop entrada a la població ens enfilem per un corriol cap a l'església gòtica de Santa Maria, que és impressionat i acabem de pujar al Castell de Castelló de Farfanya, molt malmès.

Novament a la població, anem a trobar el camí d'Algerri.

Un cop arribats a Algerri, tornem a passar per davant dels trullets del camí de la Garriga, fent d'aquesta manera un 8, i retornem cap a Ivars de Noguera, completant un recorregut molt bonic.

Eviteu això sí les calors, que tal i com avança el canvi climàtic poden començar cada cop més aviat.
Археологические раскопки

Trullets

10-MAR-19 10:56:22
Археологические раскопки

Trullets del camí de la Garriga

10-MAR-19 11:35:20
Маршрутная точка

Barraca

10-MAR-19 11:49:04
Фонтан

Font Porta d'Àger

10-MAR-19 12:46:16

Комментарии

    Вы можете или этот маршрут