Скачать
sisu61

Расстояние

37,38 км

Набор высоты

796 м

Техническая сложность

Средняя

Потеря высоты

796 м

Макс. высота

409 м

Trailrank

26 3,3

Мин. подъем

58 м

Тип маршрута

Круговой
 • Фото Llibre '100 Rutes per les comarques Gironines' per Jordi Mercader Z06R01 Campdorà - Mabarrera - St. Joan Salerm

Время

3 часов 46 минут

Координаты

3700

Загружено

25 октября 2020 г.

Записано

июля 2018
 • Оценка

   
 • Информация

   
 • Легко следовать

   
 • Пейзаж

   
Будьте первым, кто выразит признание
1 комментарий
 
Поделиться
-
-
409 м
58 м
37,38 км

Просмотрено 50 раз, скачано 2 раз

рядом с Girona, Catalunya (España)

La ruta és 100% pedalable; els trams un xic més complicats els trobarem als voltants de Sant Joan Salerm.

Distància - 39,6 km
Durada 3 h 45min
Desnivell acumulat - 1.036 m
Altitut - 414 m
IBP - 58
Punt de sortida - Girona
Data Realització - 03.07.2018
Ruta Gps - Z06R1

Campdorà
És un poble del municipi de Girona situat a peu de les Gavarres i a 180 m d'altitut, distribuit bàsicament amb els nuclis de població de la muntanya de Campdorà i el Pla de Campdorà. A la muntanya de Campdorà hi destaca el castell de Campdorà, gran casal d'orígen medieval construït entre els segles XIV i XV. Tot i que se'n té coneixement des de l'any 1148, quan era un castell termenat, l'edifici actual és fruit de la restauració realitzada a partir de l'any 1950. Aquesta fortificació està edificada al costat de l'esglèsia parroquial, dedicada a Sant Jaume, i està declarada Bé cultural d'Interès Nacional. L'esglèsia parroquial de Sant Jaume data del segle XII, està construïda en estil romànic i neoclàssic, i es troba inclosa en l'inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Castell de Mabarrera
Tambè s'anomena de Palagret, ja que es troba edificat a la vall del mateix nom, damunt d'un turó a 178 m d'altitut sobre el nivell del mar. La seva situació estratègica servia per controlar el camí de l'època romana que accedia a Girona des del Baix Empordà a travès de les Gavarres. Les restes conservades daten dels segles X i XI. Tot i que està força derruït, ja que el castell es troba deshabitat desde principis del segle XVI, es conserven importants vestigis de la construcció de planta rectangular amb elements panoràmics. Està declarat bé cultural d'interès Nacional.

Sant Joan Salerm
També de Sant Joan de l'Erm. Aquesta capella podria ser l'antiga seu d'un monestir inicial al segle XIII, que acollia una comunitat de monges sota la regla de Sant Benet. Semblaria que el 1327 s'hi van instalar arran de les fortes inundacions d'aquell any. Serien les monges de Santa Coloma de Matellla. Es creu que al 1348 la pesta nomès devia deixar una monja viva. L'edifici es troba en un estat ruinós, encara que permet entedren el passat.

1 комментарий

 • guillemsalo 24 сент. 2021 г.

  Я был на этом маршруте  проверенный  Посмотреть еще

  Gran troballa, la de Sant Joan de l'Erm

Вы можете или этот маршрут