Скачать

Расстояние

27,89 км

Набор высоты

841 м

Техническая сложность

Средняя

Потеря высоты

841 м

Макс. высота

476 м

Trailrank

43 2,2

Мин. подъем

73 м

Тип маршрута

Круговой
 • Фото Girona - Gavarres: En BTT fins Els Àngels
 • Фото Girona - Gavarres: En BTT fins Els Àngels
 • Фото Girona - Gavarres: En BTT fins Els Àngels
 • Фото Girona - Gavarres: En BTT fins Els Àngels
 • Фото Girona - Gavarres: En BTT fins Els Àngels
 • Фото Girona - Gavarres: En BTT fins Els Àngels

Координаты

1373

Загружено

20 января 2019 г.

Записано

января 2019
 • Рейтинг

   
 • Информация

   
 • Легко следовать

   
 • Пейзаж

   
Будьте первым, кто выразит признание
2 комментариев
 
Поделиться
-
-
476 м
73 м
27,89 км

Просмотрено 1046 раз, скачано 72 раз

рядом с Girona, Catalunya (España)

Girona - Gavarres: En BTT fins Els Àngels
Aquesta excursió en mountain bike té una distància intermitja i ens porta fins al cim de la muntanya d'Els Angels (també molt popular entre els ciclistes de carretera). Sortint de Girona cap a l'est, pugem ràpidament fins a Torre Gironella, després d’un lleuger descens i, a partir del km 3, anem pujant constantment per pistes forestals i senders que formen part de l'espai natural de les Gavarres. Ocasionalment creuem i seguim breument la carretera asfaltada cap Els Angels. Al cim trobem el santuari amb unes impressionants vistes i un bar-restaurant.
Per veure la video-animació del mapa de la ruta clica aquí: https://youtu.be/X34U1Stf7No
Més informació: https://www.gironaenjoysport.com/

CASTELLANO
Girona - Gavarres: Aventura en BTT hasta “Els Angels”
Esta excursión en mountain bike tiene una distancia media y conduce hasta la cima de la famosa escalada de Els Angels (también muy popular entre los ciclistas de carretera). Saliendo de Girona hacia el este, subimos rápidamente a Torre Gironella, luego descendemos y, a partir del kilómetro 3, subimos constantemente por pistas forestales y senderos que forman parte del espacio natural de las Gavarres. Ocasionalmente cruzamos y seguimos brevemente la carretera asfaltada hacia Els Angels. En la cima encontramos el santuario de “Els Angels” con unas impresionantes vistas, donde hay aseos, un bar-restaurante, y una pequeña iglesia.
Para ver la video-animación del mapa de la ruta clicar aquí: https://youtu.be/X34U1Stf7No
Más información: https://www.gironaenjoysport.com/

ENGLISH
Girona - Gavarres: MTB adventure up to Els Angels
This medium length mountain bike track leads to the top of the famous Els Angels climb (popular among road cyclists as well, by the nearby road). Heading out of Girona to the east, we climb quickly to Torre Gironella, then descend, and from kilometre 3, climb consistently along the gravel roads and singletrack which make up the Gavarres natural reserve, just behind the city to the east. We occasionally cross the road up to Els Angels, or ride along it for a minute or so. There are toilets, a restaurant, a viewpoint, and church at the Sanctuary dels Angels, at the summit.
To view our animated map video of the route, with photos, go here: https://youtu.be/X34U1Stf7No
Tags: Best bike touring holidays, cycling tourism Catalonia, bicycle trips Spain, E-Bike tours, E-MTB trails, gps & gpx tracks
More information: http://www.girona.cat/turisme/eng/dte_ciclisme.php

FRANÇAIS
Gérone - Gavarres: L'aventure VTT jusqu'à Els Angels
Cette itinéraire de vélo de montagne de longueur moyenne mène au sommet de la célèbre montée Els Angels (populaire parmi les cyclistes sur route également). En partant de Gérone, à l’est, nous montons rapidement à Torre Gironella, puis nous descendons et, à partir du troisième kilomètre, nous montons régulièrement le long des routes de gravier et des pistes singletrack qui constituent la réserve naturelle de Gavarres. Nous traversons de temps en temps la route goudronnée de Els Angels, et on l’utilise pendant quelques minutes. Il y a des toilettes, un restaurant, un point de vue et une église au Sanctuaire dels Angels, au sommet.
Pour voir le parcours en vidéo animée, cliquez ici: https://youtu.be/X34U1Stf7No
Tags: Parcours cyclisme Gérone, Vélo tout terrain voyages Catalogne, Stage vélo Espagne, vélo électrique voyages, vacances vtt, gps & gpx tracks
Plus d’information: http://www.girona.cat/turisme/fra/dte_ciclisme.php

DEUTSCH
Girona - Gavarres: Mountainbike-Abenteuer nach Els Angels
Diese mittellange Mountainbike-Tour führt zum Gipfel des berühmten Aufstiegs Els Angels (der auch bei Rennradfahrern sehr beliebt ist). Von Girona aus geht es in östliche Richtung hinauf zum Torre Gironella, dann wieder ein Stück abwärts, bis nach 3 Kilometern ein kontinuierlicher Anstieg über Forststraßen und Singletracks beginnt, die bezeichnend für den Naturraum der Gavarres sind, welcher direkt östlich hinter der Stadt Girona liegt. Gelegentlich überquert bzw. folgt man kurz der asphaltierten Straße nach Els Angels. Oben angelangt befindet sich das Sanktuarium von dem aus man eine atemberaubende Aussicht auf das Umland, die Pyrenäen und das Mittelmeer genießen kann. Die kleine Kapelle mit ihrem vorgelagerten Aussichtspunkt bildet den Mittelpunkt. Zudem findet man auch ein Restaurant und Toiletten.
Das Video dieser Route findet Ihr hier: https://youtu.be/X34U1Stf7No
Tags: Beste Fahrrad Urlaub, Fahrrad Reisen Katalonien, Radsport Spanien, E-Bike touren, E-MTB trails, gps & gpx tracks
Mehr Informationen: http://www.girona.cat/turisme/eng/dte_ciclisme.php

Подробнее external

2 комментариев

 • Фото annaguet

  annaguet 1 мая 2019 г.

  Я был на этом маршруте  Подробнее

  Ruta recomanable excepte l'últim tram abans d'arribar als Àngels. Seguiu-lo pel camí de baixada ja que si no acabareu esgarrinxats (passa x una pista -camí molt brut i ple d'esbarzers) i haureu de pujar 100m de desnivell per un tallafocs infernal amb la bici a coll. En aquesta part és nota que és un track fet sobre mapa i no pedalant. Els corriols de baixada són molt divertits. La majoria molt ciclables i amb un toc picant. En algun hem hagut de baixar de la bici però val la pena per gaudir dels altres. El nostre nivell baixant és mig-baix.

 • Фото gumdeu

  gumdeu 20 июн. 2019 г.

  Я был на этом маршруте  Подробнее

  Tal i com diu el comentari anterior, el tram final des que agafem un desviament girant gairebé 180 graus a la dreta (Km 13,2) i fins que arribem als Àngels és un suïcidi. A ple juny el camí (si és que se'n pot dir així perquè sembla que faci anys que no hi passa ningú) està infestat d'esbarzers i de malesa. Vull dir que oblideu-vos de pedalar. Només s'hi pot passar caminant amb la bici al costat i lluitant metre a metre contra branques i esbarzers que s'enganxen al cos o a la bici. M'ha semblat una tortura passar per allà i he quedat amb la cara, els braços i les cames plens de ferides i sang.

  I per si no fos prou, considerar "camí" el tram següent del tallafocs és de ser mala persona. Comença al Km 14,3 i es veu clarament perquè és ben recte tot hi haver-hi un desnivell bestial. Per allà no hi ha passat mai ningú sobre una bici. Es tracta d'un pendent de pista d'esquí vermella-negra, amb terreny completament impracticable, tou i ple de rocs. L'he hagut de pujar amb la bici a estones a l'esquena i a estones arrossegant-la, zigzaguejant perquè el pendent és tant dret i el terra tant tou i irregular que no es pot pujar recte.

  Per sort, a mitja pujada del tallafocs he trobat un camí i l'he seguit cap a la dreta per a arribar a la carretera i acabar de pujar per allà. Però l'hora batallant contra els esbarzers havent d'empènyer la bici constantment fins a arrencar branques i després la pujada penosa a peu de 30-45 mins no me les treu ningú.

  He perdut tant de temps i confiança en aquest track allà que no puc valorar la baixada perquè he tornat per la carretera.

  Insisteixo, qui hagi fet aquest track no ha passat mai en bicicleta pel tram final. S'han de tenir quadrats per enviar la gent a passar per allà en bici i qualificar-ho de "moderat". No el feu o odiareu l'autor tant com jo ara.

Вы можете или этот маршрут