-
-
214 m
82 m
0
11
22
44,94 km

Просмотрено 1953 раз(а), скачено 28 раз(а)

рядом с Sarrià de Ter, Catalunya (España)

Ruta amb dos sectors ben diferenciats, el primer a la riba esquerra del Ter i el segon pels terraprims del nord del Gironès, amb puges i baixes constants i en més trams potser del que es voldria per camins asfaltats. El punt de partida és la planta de ciments a Sant Julià de Ramis on està ben indicat el camí del Ter, que prové del naixement i s'acaba a Torroella de Montgrí. La primera part de la ruta es fa seguint aquest camí perfectament senyalat.

Amb els senyals s'arriba sense cap dificultat a Cervià de Ter, després de passar pel Congost i tenir davant Medinyà. Durant aquest tram també es comparteix amb el camí de Sant Jaume català. A Cervià cal continuar per la carretera, fins a un semàfor després del qual es gira al primer a l'esquerra i poc després es veu una granja. Es segueixen els senyals i aviat s'entra dins les sales de columnes grises que va dir algú, unes frondoses deveses que no es deixen fins que el camí s'acaba davant d'un passallís sobre el Ter.

En aquest punt es deixen les marques i es gira a l'esquerra, amb fort pendent s'arriba a Sobrànigues. Ara cal anar a la part sud del poble i passar per sota del pont de la via del tren. Es volta i es continua per la dreta cap al Ter. Es remunta un bon tros fins a la carretera GI-633. A la carretera, es gira a l'esquerra uns 100 metres i llavors a la dreta, cap a Gaüses. Està indicat i no té pèrdua.

Se surt de Gaüses en direcció Camallera i just a la sortida del poble hi ha una casa amb un número 1, aquí es continua recte i es deixa l'asfalt (al track hi ha un error, vaig seguir la carretera i no s'ha de fer!). S'arriba a una ribera, es continua per la dreta i just llavors a l'esquerra. Comença un tram de pujada i dalt de tot el camí gira cap al sud, se segueix i s'arriba a Sant Mateu. Es continua per la carretera cap a Diana, on s'arriba poc després.

A Diana es gira a la dreta davant de la font dels Lledoners cap a Viladesens. Es travessa un pont i llavors cal girar a la dreta, direcció una granja, a l'alçada de la qual es gira a l'esquerra i més endavant a l'esquerra de nou, cap a la carretera. Viladesens no és lluny. Dins del poble, a la plaça, cal girar per un carrer a l'esquerra cap a Fellines, que, curiosament, és l'únic poble que no està indicat! Només sortir de Viladesens ja es veu.

De Fellines cal continuar pujant, cap a l'autopista i quan es veuen les tanques que la limiten, seguir-la en paral·lel un tros fins que apareix un camí a mà esquerra. Se segueix i a partir d'aquí cal fer atenció al track, ja que hi ha molts camins i caminets que apreixen. Si se segueix bé, s'arriba de nou a la GI-633 abans de Cervià. Es travessa i aviat es troba el camí per on hem vingut que només caldrà desfer.

l'IBP d'aquesta ruta és 40B.

Комментарии

    You can or this trail