Скачать
camo

Расстояние

74,97 км

Набор высоты

1 499 м

Техническая сложность

Высокая

Потеря высоты

1 657 м

Макс. высота

1 033 м

Trailrank

37

Мин. подъем

167 м

Тип маршрута

В одну сторону
  • Видео Collsuspina- Montserrat
  • Фото Collsuspina- Montserrat
  • Фото Collsuspina- Montserrat
  • Фото Collsuspina- Montserrat
  • Фото Collsuspina- Montserrat
  • Фото Collsuspina- Montserrat

Время

9 часов 9 минут

Координаты

2555

Загружено

30 марта 2013 г.

Записано

марта 2013
Будьте первым, кто выразит признание
Поделиться
-
-
1 033 м
167 м
74,97 км

Просмотрено 999 раз, скачано 6 раз

рядом с Collsuspina, Catalunya (España)

Ruta que segueix la majoria de camí, el Camí de St. Jaume, nomes la ultima part, la de pujar cap dalt de la muntanya, que la pugem mes recta, el Camí es gairebé tot pista, poder nomes el 1% de corriol, i molt poc asfalt, poder un 4%.
La comencem a Collsuspina, primer de pujada per la carretera a St. Cugat, desprès de uns Km baixem al poble de l'Estany conegut per el seu monestir, desprès de una curta pujada tenim fins Artes, poder uns 15 km de baixada, amb algun petit "repechon" però sempre tendència a Baixa, Artes es un punt bo per poder esmorzar, desprès continuem sempre pla, pujades baixades fins a sota la muntanya de Montserrat, primer passant per Navarcles, desprès travessem un magnific pont antic per arribar al Monestir de St. Benet del Bages, desprès al arribar a Viladordis, dalt i a la iglesia de la Salut, fins ara era un punt per agafar aigua de la font, però avui no funcionava, desprès arribarem a un punt que em de travessar una carretera amb molt transit, es una mica perillós, també es pot travessar per el pont, aquí hi ha una forta pujada per el poble de Castellgalí en un punt per la urbanització passem un petit parc de canalla, també te una font per recollir aigua, continuem i al arribar a una carretera asfaltada nosaltres aquí a la dreta i trobem un restaurant, on nosaltres agafem forç-és prenent algo fresc i algo per pica, també podries parar a dinar, apartir d'aqui es ja l'ultima part de la ruta, pujar, pujar i pujar, son varis tipus de trams, el primer casi es podria dir de corriol, desprès pista maca per el mig de camps amb Montserrat al fons, asfalt per una urbanització, avorrida, una part molt dreta de pista molt dura, i la part final passada que comença desde on posa prohibit els cotxes, va pujant sense descans, al final arribes a Sta. Cecilia, aquí asfalt de baixada fins a les Vallès de la entrada al parking de Montserrat desprès una forta pujada per la carretera fins el Monestir, i final.
El track te uns punts molt petits de metres fets a ma per culpa que el GPS es paraba i e ajuntat el trams pero esta perfecta per seguir sense perdua.

Комментарии

    Вы можете или этот маршрут