Скачать
jorproduccions

Расстояние

32,95 км

Набор высоты

619 м

Техническая сложность

Средняя

Потеря высоты

608 м

Макс. высота

338 м

Trailrank

22

Мин. подъем

6 м

Тип маршрута

В одну сторону

Время

3 часов 13 минут

Координаты

1730

Загружено

10 сентября 2014 г.

Записано

сентября 2014
Будьте первым, кто выразит признание
Поделиться
-
-
338 м
6 м
32,95 км

Просмотрено 203 раз, скачано 1 раз

рядом с Pallejà, Catalunya (España)

Sortida de Pallejà per el camí del riu sentit sud fins arribar a la riera de Can Soler, a la Ciutat Cooperativa de Sant Boi de Llobregat per tornar enrere per la antiga carretera fins a la estació de tren de la Colònia Güell per creuar-la i agafar la pista que puja cap a Can Salgado per baixar cap a Can Codina i entrar al barri de Marianao de Sant Boi, fer un tram de la ronda Sant Ramón fins a la carretera de Sant Climent per agafar la pista de pujada a la ermita de Sant Ramón per el camí de les Golbes i la torre de caça.

A dalt, una petita parada per fer un mos i veure un tou de núvols amenaçadors envoltat-nos. Baixada per el corriol del banc fins al pont de fusta de l'Estret de Roques i pujada per el Turó de l'Angla, baixar a les Pedres Blanques per tornar a pujar a Can Cartró, tot fent un tram de l'Anell Verd. Arribem a Cesalpina i seguim per el Pla de les Bruixes fins a la pujada a Sant Antoni. Fem els dos trams de pujada i arribem a la ermita, una petita pausa per observar el paisatge i baixada per el corriol del dipòsit per tornar a agafar la pista que va fins a Sant Roc. Fem el corriol de pujada i baixada cap a la via i fem la entrada al nucli de Sant Vicenç dels Horts. Seguim per dintre del poble i la carretera fins a Pallejà.

Посмотреть еще external

Комментарии

    Вы можете или этот маршрут